Átjárhatósági vizsgálatkor mennyi pénzt "illik" adni a dokinak?! Vizsgálatkor 5000. - szoktam rendelési időben! "Magánba" még nem voltam nála!
Ha altatnak, akkor ne aggódj, mert nem fogod érezni a fájdalmat. Engem nem altattak, és a doki elég durva volt...
Nekem előre megmondta, hogy 20at kér, de ez kb.3éve volt.
20.000 Ft-ot, :-( 3 éve...úristen! Hát én most gondoltam annyit,bár még azt is sokalltam,de lehet kicsit le vagyok maradva... Nem semmi!!!
Azért köszönöm szépen a gyors választ,kedves vagy!!
Igen. :)
Kicsit magas volt a prolaktinom, emiatt nem sikerült teherbe esnem, és sajnos először megcsináltak mindenféle vizsgálatot, s csak utána voltak hajlandóak vérvételre küldeni... 3x váltottam orvost, mire végre eljutottunk a hormonvizsgálathoz...
Egy hónappal ezelőtt volt a HSG-m. Magánorvos végezte a vizsgálatot SZTK-ban. 20 ezret adtam neki.
A kórházban lett volna, de amikor befeküdtem szóltak, hogy elromlott a röntgengép, így megoldotta a doki másképp.
Ne félj ennyire a vizsgálattól, nem annyira szörnyű.
A kontrasztanyagos befecskendezést még csak meg sem éreztem, pedig jobb oldalon elvolt záródva a petevezetékem.
A kellemetlenebb része a csövek felhelyezése volt, mert peteérés után voltam és zárt volt a méhszáj.
Ha pedig altatásban végzik el a vizsgálatot, akkor egyáltalán nincs mitől félned.
Szia
Én is átestem ezen. Én nem adtam pénzt a dokinak.
Eléggé fájt, de ha altatnak nincs mitől félned.
Nekem mindkét oldal el volt záródva ezért nem estem teherbe, azóta van egy 15 hónapos kislányom:-)
A műtét után fél éven belül összehoztuk.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!