Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy ha clearblue ovulációs...

Hogy ha clearblue ovulációs teszt "mosolyog" két napon is egymás után, elég hogy ha azon a két napon vagyunk együtt?

Figyelt kérdés

Vagy érdemes előtte utána?

Mármint van szex előtte utána, csak akkor nem feltétlenül figyelünk, hogy párom hüvelybe ejakuláljon:)

2023. márc. 15. 16:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Neked akkor mostanában mosolygott a teszt? Vagy hol tartasz ebben a 3.ciklusban?:)
2023. márc. 15. 19:26
 12/14 A kérdező kommentje:

A 4. Napon :)

Még nem múlott el a menzesz.

Így számolgatok, hogy mikor is kellene elkezdeni az ovulációs tesztet használni.

Előző hónapban mosolygott, de akkor 1x tudtunk mosolygós napon együtt lenni, mert párom 24 órázott másnap.

Ezért agyalunk, hogy vajon az is számít, hogy ha előtte és utána is együtt vagyunk-e.

2023. márc. 15. 20:04
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Ezt nem fogod elhinni:

Én is a 4.napon vagyok!!😅🤝

Nem is szoktam így bratyizni kérdezőkkel, de akkor látom ezeket a dolgokat éreztem be.

2023. márc. 15. 20:13
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

Nézd csak itt van a naptáram:

[link]

[link]

S itt látható az is, amit nem értek, ha 26 lesz ovum és az 24h-s sztori, akkor mit mutat még 29-ig érted... Én nem értem.😅 Az előtte napokat értem mint már előző oldalon írtam, meg még utána 2-t is értenék a biztonság kedvéért, de nem 4-et.🤷

2023. márc. 15. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!