Ha ma pozitív a tesztem mikortól szedjem?
Mai LH tesztem pozitív, tegnap voltam a nőgyógyászomnál, akkor volt 22mm-es domináns tüsző.
Mondta kövessem teszttel, és kezdjem el a progeszteront.
De mikortól? Volt vkinek hasonló?
1-es , miért 2 nap múlva?
Ha ma megtörténik a tüszőrepedés, este már vehetsz be szerintem.
A tüszőrepedés pontosan 36 órával az LH csúcs után történik.
(lombiknál a tüszőrepesztót percre pontosan 36 órával a leszívás előtt kell beadni)
Ha túl korán kezdi megakadályozhatja a repedést, ha 1 nappal később kezdi mint a repedés nem történik semmi.
Szóval 2 nappal a pozitív LH után.
Ha ma pozitív először a teszt akkor még nem ma reped a tüsző, csak holnap!
Nem szabad túl korán elkezdeni, mert az rosszabbat tesz, mintha "későn" kezdené.
A tegnapi ilyen.
Progesterone Exeltist írt fel és esténként lefekvés előtt kell bevennem majd ennyit mondott a doki.
Még du/ este felé ahogyan tegnapit is csináltam, elvégzek 1-1 tesztet hogy az milyen lesz.
Tegnap estétől pozitív, de a mai erősebb, mondjuk délelőtti vizelet.
Szerintem ma du , esti vizeletbol meglatod. Ha az is ilyen pozi akkor varj, valszeg hajnalban / holnap lesz a tuszorepi.
Ha mar negativ akkor a mai nap megtortent es este beveheted a progeszteront szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!