Miért élik bele sokan magukat ennyire a teherbeesésbe?
Rengetegszer látom, hogy a babára vágyók mindenféle tünetet produkálnak. Vagyis mindent amit éreznek (és akarnak érezni), a terhességnek tudják be. Aztán jön a csalódás, vagyis a negatív teszt. De sokan még ennek sem hisznek, továbbra is feltételezik, hogy terhesek.
Dehát ezzel saját magukat (és környezetüket is) stresszelik, folyamatosan csalódást okoznak maguknak.
Félreértés ne essék, én nagyon sajnálom, ha valakinek nehezen jön össze a baba. Csak kíváncsi vagyok, mi jár a fejükben.
(Nekem is 5 évembe telt, mire terhes lettem, de soha nem éltem bele magam, és nem is ért csalódás).
Szia!
Én speciel úgy vagyok most,hogy igen voltak tüneteim,de sajnos megjött.De azokat a tüneteket nem beszéltem be magamnak amiket éreztem,pl azt nem beszélhettem be magamnak,hogy a férjem azt mondja,hogy drágám de kemények és nagyobbak lettek a melleid.Más tünet mint pl a hányinger vagy szédülés ami szintén volt az lehetett mensi tünet is de lehetett volna akár baba miatt is,múlt hónapban és most is másabb a havim.Szóval szerintem ha valaki érez valamit akkor az nem biztos,hogy bebeszéli magának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!