Teszt negatív, de a reggeli kávét kihánytam?
Szóval.
Ma reggeli teszt negatív.
Március 1.-én volt ovulációm. Clearblue szerint február 28.-án voltunk együtt.
Holnapra nem várom.
Teszt negatív.
Szombat óta görcsölgetek.
Előfordulhat, hogy a nem várt előtt valakinek negatív teszt, de később pozitív lesz?
A kave kihanyas meg nem jelenti hogy terhes vagy..
En is rosszup voltam reggel,fajt a gyomrom,es hanyingerem volt,es eppen megvan a menzeszem,terhes nem vagyok tutira(kisbabam van,szoval kizart)arra ne alapozz,hogy ha hanysz terhes vagy.
Néhány válaszoló akkora paraszt, hogy az hihetetlen. Komolyan nem lehet egy olyan választ ideböfögni, hogy : NEM.
Ennyi elég lenne.
És csodálkozunk, hogy az emberek elmennek egy földön fekvő mellett. Csodálkozunk, hogy itt tart az emberiség.
Hölgyeim, hogy ha nem dugnak meg titeket, ne itt adjátok ki a feszkót! Ajánlok egy kiadós dugást ;)
"Néhány válaszoló akkora paraszt, hogy az hihetetlen. Komolyan nem lehet egy olyan választ ideböfögni, hogy : NEM."
Néhány válaszoló meg olyan hülye, hogy az hihetetlen. Kihányja reggel a kávét, és akkor azt hiszi, terhes, miközben negatív a tesztje.
Komolyan nem lehet várni még 2-3 napot, és megint tesztelni?
Hölgyem, ha nem jön össze a gyerek, és ennyire nem tudja feldolgozni, hogy már mindenbe tüneteket lát bele, menjen el pszichológushoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!