Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt negatív, de a reggeli...

Teszt negatív, de a reggeli kávét kihánytam?

Figyelt kérdés

Szóval.

Ma reggeli teszt negatív.

Március 1.-én volt ovulációm. Clearblue szerint február 28.-án voltunk együtt.

Holnapra nem várom.

Teszt negatív.

Szombat óta görcsölgetek.

Előfordulhat, hogy a nem várt előtt valakinek negatív teszt, de később pozitív lesz?

2023. márc. 14. 07:21
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
72%
Egy hányásnak más oka is lehet, mint a terhesség. Ráadásként nem is jelentkezik ennyire korán ez a tünet, és nem is mindenkinél jellemző. Ha kihullik a hajadszála, akkor már biztosan terhes vagy? Nem kell mindig mindenbe beképzelni a terhességet, még akkor sem, ha ennyire rá vagy izgulva a szaporodásra.
2023. márc. 14. 08:26
 12/41 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk lehet, hogy simán beteg vagy... Épp hányós-hasmenéses vírus is kering.
2023. márc. 14. 08:33
 13/41 anonim ***** válasza:
62%
Na bazz, én is kihánytam a reggeli lightos kávémat, de nem terhesség miatt, hanem 1 hónapja volt epe műtétem.Esetleg én is csináljak tesztet, mert 1x hánytam?
2023. márc. 14. 08:34
 14/41 anonim ***** válasza:
80%
Nálam akkor volt ilyen, amikor beképzeltem magamnak a terhességet. Túlságosan akartam.
2023. márc. 14. 08:35
 15/41 anonim ***** válasza:
87%
Nézd meg a tej lejárati dátumát.. 🤔🙃
2023. márc. 14. 08:38
 16/41 anonim ***** válasza:
87%

A kave kihanyas meg nem jelenti hogy terhes vagy..

En is rosszup voltam reggel,fajt a gyomrom,es hanyingerem volt,es eppen megvan a menzeszem,terhes nem vagyok tutira(kisbabam van,szoval kizart)arra ne alapozz,hogy ha hanysz terhes vagy.

2023. márc. 14. 08:57
 17/41 A kérdező kommentje:

Néhány válaszoló akkora paraszt, hogy az hihetetlen. Komolyan nem lehet egy olyan választ ideböfögni, hogy : NEM.

Ennyi elég lenne.

És csodálkozunk, hogy az emberek elmennek egy földön fekvő mellett. Csodálkozunk, hogy itt tart az emberiség.

Hölgyeim, hogy ha nem dugnak meg titeket, ne itt adjátok ki a feszkót! Ajánlok egy kiadós dugást ;)

2023. márc. 14. 09:20
 18/41 anonim ***** válasza:
80%
A probléma forrása az, hogy magadtól nem tudod, hogy nem. Ide kellene neked böfögni inkább.
2023. márc. 14. 09:28
 19/41 anonim ***** válasza:
89%
Az utolso bekezdes pont ravilagit arra ki is a paraszt valojaban.mar bocsi.igazi kulturember vagy
2023. márc. 14. 09:28
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

"Néhány válaszoló akkora paraszt, hogy az hihetetlen. Komolyan nem lehet egy olyan választ ideböfögni, hogy : NEM."

Néhány válaszoló meg olyan hülye, hogy az hihetetlen. Kihányja reggel a kávét, és akkor azt hiszi, terhes, miközben negatív a tesztje.

Komolyan nem lehet várni még 2-3 napot, és megint tesztelni?

Hölgyem, ha nem jön össze a gyerek, és ennyire nem tudja feldolgozni, hogy már mindenbe tüneteket lát bele, menjen el pszichológushoz.

2023. márc. 14. 09:36
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!