Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február.11 történt egy spontán...

Február.11 történt egy spontánvetélés babát szeretnék,ilyenkor mikor lenne a következő menzesz?ovulacio ilyenkor van ?

Figyelt kérdés
5-6hetes volt
2023. márc. 10. 07:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
42%
meeg kell várni hogy megjöjjön. utána lehet próbálkozni megint.
2023. márc. 10. 07:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem spontán vetélés után egyből megfogant a kisfiam. Kicsit később ovuláltam, mint szokásos, de nem tudom, mikor, nem követtem. Ha nem kellett műteni, akkor nem kell várni semennyit. Lehet próbálkozni.
2023. márc. 10. 07:44
 3/18 A kérdező kommentje:

Értem csináltam pár naponta lh tesztet de nem folyamatosan.

Pl. marc5,6 pozitív volt 7.en meg már negativ de erre nem alapozok mert nem követtem végig

2023. márc. 10. 07:56
 4/18 A kérdező kommentje:

Azért is kérdeztem ilyenkor lehet később ovuacio ?

Meg hát nem is tudom ilyenkor hogy szamojam ha 11.en indult meg a vetélés,mikor várható a menzesz

Nem kellett művi befejezést

2023. márc. 10. 07:57
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet ilyenkor megmondani, hogy mikor lesz a következő ciklus. Èn vetèlès utàn azonnal ùjra teherbe estem, ès a jellegzetes hànyingerből vettem èszre. Nem menstruàltam a vetèlès ès a sikeres terhessèg közt.
2023. márc. 10. 09:11
 6/18 A kérdező kommentje:

Jaj de jó gratulálok

Én ma csináltam tesztet hátha 11.ke lenne a menzeszem de negativ a tesztem

2023. márc. 10. 09:45
 7/18 anonim ***** válasza:
43%
Nekem február 2 -àn történt. Nekem sem kellett műtét, mégis 2-3 ciklust javasolt az egyik doki, a másik 3 hónapot. Mi egy ciklust tervezünk várni de nem jött még meg azóta.
2023. márc. 10. 11:16
 8/18 A kérdező kommentje:

Igen ez a zavaró,hogy meg se jön azt se tudom most akkor mikorra várjam....

Nekem nem mondta az orvos hogy várni kéne azt mondta minden rendben mehet tovább....endo is 9mm volt ciklus 26.napon mert akkor mentem vissza a vetélés után még nézzen

2023. márc. 10. 11:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb annyival később volt a következő ovulációm, amennyi napot késett az előző menstruációm a terhesség miatt. És már annál a ciklusnál újra teherbe is estem. Nem kell várni akkor sem a próbálkozással, ha kellett is művi beavatkozás. (Ilyen kis terhességnél.)
2023. márc. 10. 11:42
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Műtét után mondott a dokim 1 ciklust megvárni. Minnél előbb sikerül az mondják annál nagyobb az esélye a megmaradásra.
2023. márc. 10. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!