Volt így valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok..együtt voltunk a párommal hétfön viszont ma érzek ilyen nagyon bö folyást...akkor ezek szerint az az együttlét sikertelen volt?!tudom napokig életképesek a spermák de úgy mégis...2023. márc. 9. 19:45
11/18 anonim válasza:
🤦♀️ Aztaleborultszivarvégit! Hétfőn d.ugtatok és pénteken már itt haknizol a negatív hcg teszttel?! Te sem vagy semmi...🤦♀️🤦♀️🤦♀️
12/18 A kérdező kommentje:
Csak mert színes a mésodik halványan..és nem csak a hétföi miatt néztem tesztet...
2023. márc. 10. 15:36
13/18 A kérdező kommentje:
Szerintem az az egy db nem jó teszt..ez valami all teszt vagy mi.. ilyet nem rendeltem még
2023. márc. 10. 15:37
14/18 anonim válasza:
Hát de nem az van, hogy ovulációd is a héten volt? Mégis hogy a kénkövesbe lennél már terhes szerinted, mégis?! Ovuláció nélkül?!
Nincs ennek a tesztnek semmi baja, szép negatív.
15/18 anonim válasza:
Szerintem takarítsd le a szemüveged...
16/18 A kérdező kommentje:
2023. márc. 10. 16:14
17/18 anonim válasza:
Ezek negatív tesztek. Mindkettő.
Nem is tudom, mit vársz 23. ciklusnapon...
18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó...semmit igazából..csak egyet csináltam és halványan látszik az elsön és szinte azonnal.. mostmár tudom a netes teszt is lehet becsapós...
2023. márc. 10. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!