A gyakorin tettél fel kérdést névtelen válaszadóknak. Itt ne várj léleksimogatást, mert itt bizony le szokás írni a kőkemény, nyers igazságot.
Ha tündibündiségeket akarsz, lépj be valami teherbeesős facebook csoportba.
Kinek képzeli magát itt bárki???!!!
Mennyi idős vagy ne haragudj, hogy felteszel egy olyan kérdést hogy LEHET TESZTELNI? Ha veszel tesztet, akkor amikor akarsz igen lehet, engedélyezi mindenki ha ez a kérdés.
Az a kérdés 7 nappal előbb lehet e, igen lehet, de kvára semmi értelme mert nem fogja kimutani, mindenki ezt válaszolta ez miért fáj kislány?
Ha gyermeket szeretnél és reménykedsz hogy lesz (amit mindenki tesz képzeld, ha babára vágyik), akkor 1. Ne görcsölj rá mert ha fizikálisan nem is vagy, de lelkileg meddővé teszed magad, 2. Ne egy oldalon kérdezd meg lehet e tesztelni, hanem tesztelj akkor amikor kedved szottyan akár 15 nappal nemvárt előtt 3. Mindenki megakar védeni, mert amúgy ha vágysz egy babára és negatív a teszt /márpedig 7 nappal előbb az lesz/ akkor nem fog valami jól esni, ahelyett hogy rábíznád a sorsa hogy ha jönnie kell úgy is fog és hopp arra leszel figyelmes hogy nem jön meg és hopp lesz egy pozi teszted.
Remélem nem sértettem meg a lelkivilágod, de szivem, ha babát szeretnél már most változtass a hozzáállásodon, mert csalódás lesz a vége.
Hanyadik dpon vagy mindegy hány nap van nemvártig 9dpo tól a predictor early mutatja.
Sok kémiai, missed és 3 gyerek,meg kb 100 predi után mondom,ez mutatja a leghamarabb és 3 percig nincs ott a 2. csík akkor kuka, soha nem csapott be
A remenykedes meg a jozan esz kozott azert van , legalabbis lennie kellene kulonbsegnek.
Hiaba fellengzoskodsz itt, 7 nappal hamarabb meg NEM mutat semmit a teszt.
8as vagyok
Mihez szurkolsz nekem?!
Irtam, higy annyit vártunk a gyerekeinkre.... nem azt írtam, hogy most várunk hogy terhes legyek 🤦♀️
Én azt irtam, hogy ennyi várakozás után (mind a 2 gyerekünk 2 ev alatt, kismillió segítséggel, gyógyszerekkel) jött össze. Mégsem teszteltem halálra magam, mégsem ment el a józan eszem.
Erre te jösz, és szurkolsz nekem 😅
Ha mensi elmaradása előtt vannak ilyen tüneteid, azt hidd el, nem terhesség okozza.
Ez a kérdésed, válaszaid alapján nagyon gyerek vagy még. Biztos kell neked az a terhesség?!
A véleményed pedig ebből a szempontból, hogy én érett vagyok-e egy gyermekhez nem érdekel, ugyanis nem ezt kérdeztem, és nem ismersz semmi jogod megkérdőjelezni, hogy én milyen anya leszek.
Köszönöm a kedves válaszokat mindenkinek😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!