A Teszt most is kimutatná már a terhességet?
Figyelt kérdés
Ugy tudom, hogy már 3 napos terhességet kkimutat a teszt. De ezt akkor csak a mensi elmaradásától kell számítani? nekem van hogy 2 hónapig nem jön meg, de semmi bajom sincs. Most eléggé érzem a tünetetek, ami lehet terhesség, de viszont akor megint 2 hónapig kéne várni? vagy akár most is már mutatná a teszt ha az vagyok?2008. jan. 5. 09:22
1/3 anonim válasza:
Ha elég Hcg termelődött a szervezetedben akkor igen, kimutatja, és nem hazudik!
2/3 anonim válasza:
Szia!
A megtermékenyítéstől számított 3 nap. Amit általában a menstruáció elmaradásával tesznek egy időpontra.
Ha neked ennyire rendszertelenül jön meg, akkor szerintem csinálj majd egy tesztet, ha a tüneteid is meg vannak hozzá.
Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
A 3dik nap még korai,szerintem.Jobb késöbb,annál biztosabb az erdmény.Tudom hogy nehéz várni,de megéri.Mensi elmaradása után tesztelj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!