Lehet még pozitív, ugye?
Figyelt kérdés
Buta kérdés, csak egy kis megnyugtatást szeretnék. Valahogy sikerült beneznem a dátumot, és egy héttel korábban teszteltem, tegnap délután, mikozben csak jövőhet kedden kell megjonnie.
Predictor tesztet használtam esti vizelettel. Total negatív lett. Aztan ma reggel jöttem rá ,hogy elvagyok csúszva egy héttel fejben.
Szóval ez még nem feltétlen jelenti azt, hogy nem sikerült, ugye?
2023. márc. 8. 09:58
1/4 anonim válasza:
Én is keddre nem várom, és nekem is predictor van otthon :D Én hétvégén akarom megcsinálni, hamarabb teljesen felesleges, mert nagyon ritkán mutat már ilyenkor valamit. Úgyhogy reménykedjünk együtt :)
2/4 anonim válasza:
Ha sikerült, akkor még a beágyazódás tart 🙂 simán lehet pozitív, a mait azt ne vedd alapul semmilyen szinten sem
3/4 anonim válasza:
Nálam még a nemvárt napján is negatív volt, 4 nappal később lett pozitív.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
#1 drukkolok ❤️
2023. márc. 8. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!