Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire megbízható egy 20...

Mennyire megbízható egy 20 perces vizeletet terhességi tesztelésnek alá vetni?

Figyelt kérdés
Terhességi tesztet akartam csinálni. De miközben neki láttam, csengetett a postás és jó 20 percet feltartott. Rohantam vissza folytatni, de lehet kicsúsztam az időből?! Negatív lett az eredmény. Lenne értelme még egyet csinálni? Vagy fogadjam el az eredményt? Előre is köszönöm a "normális" válaszokat!

2023. márc. 7. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Miből csusztal ki? Esküszöm nem értem…

Meg csináltad és csak 20 perc után nézted meg, és negatív volt?

Mit gondolsz ki jön a két csík aztán eltűnik terhesség esetén? 🤔

2023. márc. 7. 23:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Elővettem a poharat,bele pisiltam és ott hagytam. Majd kb. 20 perc elteltével mentem tesztelni.
2023. márc. 7. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kórházba viszel vizeletet vizsgálatra, általában az is úgy néz ki, hogy otthon pisilsz a pohárba és viszed magaddal.

De még ha a kórházban pisilsz is, akkor is lerakod a kijelölt tálcára a kémcsövet/poharat, aztán majd elviszi az asszisztens a többi betegével együtt. Simán áll 20 percet vagy még többet is.

Szóval attól, hogy nem friss a pisi, még jó eredményt mutat a teszt - de ha téged megnyugtat, csinálj még egyet holnap, a postás közbenjárása nélkül. :)

2023. márc. 7. 23:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
20 perc még nem számít szerintem. Amit én csináltam tesztet, abban azt írták, hogy ha félre akarod tenni a vizeletet és később elvégezni a tesztet, akkor hűtőben kell tartani. Pl. ha reggeli vizeletből csinálnád, de elfogyott a tesztcsík és estére tudsz venni.
2023. márc. 7. 23:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A vizeleten nem változtat.
2023. márc. 7. 23:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem változtat az eredményen sajnos.

Remélem sikerrel jársz!

2023. márc. 7. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A hcg nem párolog el 20 perc alatt...
2023. márc. 8. 07:12
 8/8 anonim ***** válasza:

20 perc nem gond, de ha több órára kell megszakítani akkor hűtőbe kell berakni.

Az eredményen jelenleg nem változtat, hogy ott hagytad kis időre.

2023. márc. 8. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!