21/39 anonim válasza:
Hát én ezt még nem venném pozitívnak. Várd meg amíg késik pár napot. Mert ennek semmi értelme. Te is látod.
22/39 A kérdező kommentje:
Persze látom keg ez a idegfeszítő érzés ami nem jó
2023. márc. 7. 13:20
23/39 anonim válasza:
Ne idegeskedj mert lehet belőle akkor más is.
Jólesz az szurkolunk
24/39 anonim válasza:
Vegyél egy predictor earlyt ha baba miatt + az akkor egyértelmű lesz. Sajnos sok itt fent az ilyen teszt, és valaki írta hogy vizet öntött rá akkor is megjelent a második csík.
25/39 A kérdező kommentje:
Jaj még a sima víztől is is pozitív féle lesz ? 🤔🤔
2023. márc. 7. 14:08
26/39 anonim válasza:
Itt olvastam, valaki direkt kipróbálta.
Predictort csinálj, rengeteget csináltam ha azon nem dereng semmi ahogy megy fel a vizelet akkor negatív, időn belül kell megnézni majd kidobni
27/39 A kérdező kommentje:
És hol tudok venni ezt a prdeictort ?
2023. márc. 7. 14:34
28/39 anonim válasza:
Rossmann drogériákban,de azt se csináld meg késés előtt,tök fölösleges.Nekem pl az is csak a menzesz elmaradása után lett pozitív,és megszületett belőle a gyerek,úgyhogy valószínűleg csak később fogant.Várd meg azt a pár napot,és akkor bármelyiknek pozitívnak kell lennie.
29/39 anonim válasza:
Dm, rossmann, gyógyszertár.
Nekem 6 nappal mensi előtt mutatta, de én tudtam az ovumat. Ovu után 9.napon mindig + let ha elindult valami.
30/39 A kérdező kommentje:
Jól van veszek és majd meg csinálom parnap múlva
De annyira örültem már ennek is ami ma volt tesztem
2023. márc. 7. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!