Fogamzásgátló abbahagyása után mikor estetek teherbe ?
Olyanoktól kérdezem akik az első perctől nem védekeztek és hosszabb ideig szedték a gyógyszert.
Köszi
Szeptemberben hagytam abba, február végén teszteltem pozitívat úgy, hogy igazából 2 ciklust ki is hagytunk egyéb okok miatt, tehát 3. ciklus lett sikeres.
Úgy, hogy PCOS-em van, és mielőtt tablettát kezdtem szedni, volt, hogy 9 hónapig (!!!) nem volt vérzésem. Tabi előtt egész életemben menstruáltam összesen annyit, mint egy egészséges nő 1 év alatt.
Sokáig ágáltam is a tabi ellen, de végül annyira nem tudtam mit kezdeni vele, hogy inkább elkezdtem, hogy legalább a szex jó legyen:D
Abbahagyás után minden hónapban megjött (mondjuk nem pontosan, 26 és 40 nap között, de mindig volt ovum is), aztán februárban már nem:)
Viszont még ugye orvosnál nem voltam, szóval a kimenetelt még nem tudom, remélem az is pozitív lesz.
Köszönöm, azért tettem fel a kérdést mert nem jött meg és nem tudom hogy most terhes vagyok vagy csak szimplán nem jött még meg mert nem állt helyre a menzeszem.
Azt hozzá teszem hogy a gyógyszer alatt se nagyon menstruáltam.. volt hogy ki is maradt teljesen és volt olyan is hogy 1napot volt meg.
Még nem teszteltem mert szerintem korai (febr 17-18án voltunk együtt,illetve 24-én,március 3-án..)
Továbbra is várom a tapasztalatokat.
Köszi
Köszönöm szépen a gyors választ :)
Nekem múlthét hétfő-kedden kellett volna megjönnie, de nem teeszteltem még.
Annyi van hogy rengeteget pisilek ami furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!