Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek az orvosra hallgasak?

Szerintetek az orvosra hallgasak?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 6 hete volt egy spontán vetelesem nem kellet műtét.

Az orvos akkor nézett meg mikor még véreztem vagyis zajlott a vetélés de már csak nagyon picit. Aztmondtam minden rendben nem kell műtét ki tisztultam . Aztán mutatta a monitoron hogy látom e azt a pici csikot mondtam hogy igen . Aztmondta már csak az fog távozni. Tehát mikor le ültünk a végén el magyarázta a dolgokat azt mondta egy ciklust várjunk aztán lehet próbálkozni. És azt ki emelte hogy nem kell már jönni ellenőrzésre. Csak akkor menjek ha pozitívat tesztelek. Hát én erre aztmondtam rendben van.

Most múlt el aza a menstruációm amit meg kellet várni. De honnan tudjam hogy aza pici valami ami még ott volt távozott e? Mert néha bele fajdulgat a méhembe. És az orvos azt mondta nem kell menni . És én úgy nyugodnak meg ha elmennék még egy vizsgálatra és csak az után szeretnénk próbálkozni újra.

2023. márc. 5. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem menj nyugodtan. Ha te azt érzed, hogy ettől megnyugszol, akkor mindenképp! Hiszen nem tilos 😊

Minden jót!

2023. márc. 5. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Megnézetheted magad, ha megnyugtat, de az biztosan kijött a mensivel.

Sok sikert kívánok

2023. márc. 5. 09:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha màr volt egy menzeszed, akkor biztosan tàvozott a pici darabka. Rèszvétem a pici miatt, remélem hamarosan ùjra vàrandòs leszel.
2023. márc. 5. 10:07
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Én is elmennék. Mehetsz másik dokihoz is erre az ellenőrző vizsgálatra ha nem szeretnél előtte aggodalmaskodónak tűnni. De ő is meg kéne értse hiszen panaszod van. Panasszal pedig bármikor lehet menni.
2023. márc. 5. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt mutatta, hogy már vékony a méhnyálkahártyád azaz távozott. Amint vége a menstruációdnak újra vastagodni kezd a méhnyálkahártyád szóval már vastagabb lesz, mint az előző ultrahangon, nincs mit nézegetni rajta.

Csinálj egy terhességi tesztet ha negatív akkor távozott aminek távoznia kellett, mert az hcg-t termelt.

(Nekem is volt már ilyenem, nekem még azt se mondták hogy várjunk, rögtön lehetett próbálkozni)

2023. márc. 6. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!