Tegnap kellett volna megjönnie, csináltam is egy tesztet, de negatív lett. Van még remény, hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Igaz, nem a reggeli első vizeletből csináltam (én hülye).Még ma sem jött meg, de még csak esélyt sem látok rá, semmi tünetem nincs.De én már tesztet sem merek csinálni. Szerintetek, ha késik még, akkor ráérek egy hét múlva? Már nem szeretnék csalódni.2008. jan. 5. 08:41
1/4 anonim válasza:
Szia!van még rá eséjed.várj legalább egy hetet és utánna tesztelj.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is várj még egy hetet, és utána tesztelj, lehetőleg reggeli vizeletből.
Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Lehet más okbol nem jön meg a mensi,de ha nem jön meg, tényleg csinálj pár nap mulva tesztet.Szoritok!!
4/4 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólokhoz: csinálj újra tesztet pár nap múlva. Még annyit tennék neked hozzá(nem paraként) de ha negatív és mégsem jön meg, akkor menj dokihoz! Sajnos nekem így talált cisztát:( A tünetek később is jöhetnek, ha babás vagy egyébként! Szóval mindenképp várj még kicsit! Akkor állítólag már mindegy mikor csinálod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!