Peteérés napján együttlét, lehet ebből valami?
A párommal mindig használunk óvszert, most hogy el voltunk utazva nem vittünk magunkkal (tudom hogy ez nem indok :))
A peteérés napján voltunk együtt, viszont a befejezést oralisan folytattam.
Van két gyerekünk a kicsi meg még pár hónapos így kicsit korai lenne 😔 csak azért görcsölök igy rá, mivel pont mutatta a naptáram hogy peteérésem van és ilyen olyan tüneteket jelentkeznek ,, lehet csak be képzelem " alhasi fájdalom, extra fáradság 🙈 6 nap múlva kellene meg jöjjön a menzeszem de hát addig meg őrülök
Olvasgattam utánna, hogy az élő váladék nála tartalmazhat spermiumok s kicsit stresszelek is emiatt
Nyugi, mire megszületik az új baba a most még kicsi is 10 hónappal idősebb lesz.
Igen. Van esély peteérés alatt védekezés nélküli együttlétből...asok dirrkt így csinálják, peteérés alatt vannak együtt és nem védekeznek, érted....
Amúgy fugg attól, mennyi idős a kicsi, menstruálsz-e már, van -e ovud, hany napos a ciklusod, mennyire megbízható a naptár által jelölt időpont....
Vársz, nem tudsz mást csinálni, ja de, elmenni óvszert venni ha nem akarsz terhes lenni.
2 héttel az aktus után csinálsz egy tesztet,addig csak a megőrülés marad és a tanulságok levonása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!