Rendszertelen mensivel nektek milyen a görbétek/hogy alakul a hőtök?
Van valakinek hasonló cikk-cakkos görbéje rendszertelen mensi mellett?
Lassan 3 hónapja nem jött meg.Ma akarok szólni a dokinak,hogy csináljon/adjon már valamit,hogy megjöjjön.
Valaki hasonló helyzetben?
Sziasztok, kepzeljetek ilyen a gorbem
Ugy izgulok! Hetvegen vagy megjon, vagy ......
Csak olyan erzesem van tegnaptol mintha mingyart megjon, a cicim nagyon faj! Szerintetek?
Sziasztok! A második vagyok.
Nekem pedig ilyen lett:
Nekem is föntebb kúszott, viszont tegnap szúrt erősen az oldalam és egyszer volt egy adag ilyen tojcsis nyákom amikor megtöröltem. Én a teszttel még várhatok, de ha valamelyikőtök a hétvégén tesztel, annak nagyon nagyon drukkolok!!!
A
Sziasztok!
Voltam ma dokinál...elküldött egyből vérvételre (még szerencse,hogy éhgyomorra mentem).A diagnózis pedig PCO :-(
Most kaptam Duphastont,ami jövő hétvégére meghozza a mensim,utána a 3.napon megyek megint vérvételre és az eredmények megbeszélése után kapok rá gyógyszereket.
A dokim azt mondta,hogy nem lesz utána gond a teherbeeséssel.A kórházban az egyik nővérrel beszélgettem éa azt mondta,hogy ilyen problémákban az én dokim az "ász"!
Azért ezt megnyugtató volt hallani! :-)
Ja...és a hőtök nagyon bíztató!Írjatok,ha tesztre kerül a sor.
Sziasztok!
Kedves Kérdező! Nem sokat értek a PCO-hoz, de azt tudom, hogy gyógyszerekkel szépen rendbe lehet hozni a ciklust, és hamarosan hozzátok is el fog látogatni a gólya! Ez már csak idő kérdése!! :-)
Kedves A! Mára hogy alakult a hőd, mert a tegnapi már elég magas volt + nyák, ovufájdalom... nagyon biztató! :-)
Kedves Nikolett85! Gyönyörűen megy fel a hőd! Én nagyon drukkolok! A mindjárt megjön érzés és a cicifájdalom akár babát is jelenthet, a fiamnál pont ilyen érzésem volt, már bele is törődtem, hogy meg fog jönni, de aztán mégsem :-))
Az én görbém most ilyen, még nekem sem volt ilyen magas! [link]
C
Kedves utolsó!
Nagyon aranyos vagy,hogy bíztatsz...remélem,hogy igazad lesz és nemsokára én is megtapasztalhatom az anyaságot!!!
Neked nagyon szépen alakul a hőd...bíztató!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!