Minden facelle lh teszt pozitív lesz ahogy szárad ? Mutatsz képet?
Erre nem tudok válaszolni. Lehet, hogy a mostani facelle tesztek gyártási alapanyagain változtattak. Pl költségcsökkentés miatt más fajta festéket használnak a tesztekhez. Nem tudom. Írj a Rossmannak Hungarynak egy levelet, hogy mi ennek az oka. Ők biztosan kompetensebbek, mint én. Teljesen mindegy, hogy nekik negatív marad, neked meg állítólag pozitív lesz száradás után. Időkorlát után nem nézegetjük a tesztet, mert becsap. Ha összehasonlítani akarod a későbbi tesztekkel, akkor időkorláton belül fotózd le és annyi. Én pl nem is tartogattam ezeket a hugyos teszteket, mert szerintem undorító. Lefényképeztem és dobtam is a kukába. Aztán másnap megcsináltam és a fotón lévővel összehasonlítottam. Simán láttam a különbséget. De mint annyiszor írtam neked, a Clearblue digitális annyira okos, hogy jelzi neked azt, ha pozitív és nem kell totózgatni.
Nagyon rá vagy erre a facellere kattanva. Vegyél egy másik fajtát és kész. Problem solved. Én is csináltam olyat, hogy a munkahelyemen pozitív lett a Gabriel, de itthon egy Clearblueval megerősítettem. Az pont az a Gábriel volt, amit az első kommentemben belinkeltem.
Jaj de jó érted mit szerettem volna
Hagyom ezt a facelle tesztet szerintem.Nekem nem jött be
Pedig annyian ajánlják
Igen, először nem értettem mi a kérdésed pontosan. Most már értem, de hidd el, ennek nincs jelentősége. Nekem se jött be a facelle. Emiatt maradtam a digitális Clearblue-nál. Igaz, drágább, de szerintem megérte, mert így nem kellett nézegetni és hasonlítgatni a csíkokat. A kislányunk ebben a pozitív lh ciklusban fogant.
Vedd meg ezt a fajtát. Hidd el, hogy negyed annyi fejtörést se fog okozni, mint a csíkos társai.
Patikában. Benu patikát néztem neked hirtelen, mert az sok helyen van.
Egyébként 10 db teszt van benne, amit a digitálisba kell beledugnod. Ugyanúgy működik, mint egy one step teszt. Megjelenik egy kör, az elkezs villogni, ha negatív akkor sima kör marad, ha pozitív, akkor mosolyog. Csak ugye drága. De szerintem ez a legjobb az összes közül.
Rendben köszönöm.
Sajna ebből ami nekem van,abból bán van még 4 csomaggal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!