Mi történik ha véletlenül a 2 éves tanulmányi szerződés alatt esek teherbe?
Egészségügyi intézmény, elvileg 2 éves tanulmányi szerződést kötnénk. Eddig se estem teherbe, nem látok sok esélyt rá de ha mégis...
A tanulmányi szerződés a határozott idejű szerződéssel azonos? Vagy van amiben mégsem? Köszi a választ.
Úgy méltányos, ha felfüggesztik, de nyilván a szerződésben szerepel valamilyen formában.
De hogy lehet véletlenül teherbe esni? :D Utazol a buszon, befékez, és pont rád esik egy meztelen férfi és beléd élvez? :D
Véletlenül?
Google?
Sokra nem mész azzal, hogy másnak milyen szerződése volt, azt olvasd el, amit te kapsz. Ha nem világos, keress egy ügyvédet 10-20k gondolom belefér a költségvetésbe, ha gyerekvállalás van a terítéken
Az én szerződésemben az volt, hogy akkor kell visszafizetnem a képzés díját és a munkáltató ezzel kapcsolatos költségeit, ha megszűnik a munkaviszonyom a céggel. A táppénz, csed, gyed, gyes nem munkaviszony megszüntetés. Nekem olyan kitétel került bele, hogy a fizetés nélküli szabadság szünetelteti a tanulmányi szerződés időtartamát. Előbb lejárt, minthogy teherbe estem volna, így végül teljesen tárgytalan volt az erre vonatkozó rész.
Ha megkapod a szerződésedet, elolvasod és eldöntöd, hogy így aláírod-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!