Kinek hányadik dpo-n lett pozitív tesztje?
Figyelt kérdés
Voltak tüneteitek? És milyen teszttel?2023. márc. 1. 21:27
11/15 anonim válasza:
És biztos terhesebb is volt, mint aki korábban tesztel.
13/15 anonim válasza:
Nekem úgy volt,hogy március 23.án kellett volna megjönnie, és április 10.én meg nem volt pozitív a tesztem, 15.én már igen☺️
14/15 AlexandraL22 válasza:
Szombaton teszteltem 20.-án, következö hèt szerdán kellett volna megjönnie 24.-èn. Viszont ovum hamarabb volt 4 nappal tehát ovu szerint szombaton már késett. Ilyenek lettek a tesztek, azóta 19+3 terhes vagyok.
15/15 anonim válasza:
10. Dpo :)
Nekem pár nappal előtte kezdődött a gyomor égés. Kb. A 7 dpo-tól. Pedig soha nem volt még ilyen, de nagyon kellemetlenül égett 😅😅 Amúgy ez enyhén azóta is tart. Olvastam, hogy ezt a hormonok is okozhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!