3 napja késik,a teszt negatív,tünetek mellfeszülés alhasba kisebb szúrkálások!ma hányinger! Január 29én volt utoljára ált.28-30 a ciklusom.lehet baba?
Értem,köszönöm szépen a segítséget! Csináltam most reggel is tesztet de negatív!
Menszinek semmi jele!lehet még egy kérdésem?szerintetek csináljak még tesztet vagy semmi értelme?nem lesz semmi akkor doki
még mindig utolsó vagyok
én mindenképp bejelentkeznék dokihoz kb 1 hét múlvára
de közvetlenül előtte tesztelnék még egyet
ha pozitív és még mindig nincs vérzés, akkor eltolnám a dokit legalább addig, h 6-7 hetes legyen a terhesség
ha pozitív és vérzel, akkor marad a doki 1 hét múlvára
ha negatív és nem jött meg, szintén maradna a doki 1 hét múlvára
ha negatív és meg is jött, törölném a dokit
szorítok, h pozitív legyen 🤞😊
ha ciklus végén van az ovud, akkor még van ám azért esély simán arra, h sikerüljön 🙂
meg arra is van esély, h nincs semmi baj, csak ebben a hónapban más a ciklusod, akár ki is karadhat anélkül, h bármi baj legyen
gondolj arra, h baj akkor van/lehet ha pozitív a teszt és vérzel, addig meg fel a fejjel 🙂
mikor voltatok együtt utoljára?
aktushoz vagy ovuhoz 2 hétre már azért pozitív szokott lenni a teszt
akkor ha terhes vagy, az inkább a február 5 lehetségesebb
teszted még negatív? több fajtát is próbálj ki, ne csak ugyanolyat
5 kizárt mert akkor már + lenne akármilyen tesz, 24 nappal együttl~t után biztos + a teszt.
Ha nagyon sokat késett az ovud akkor 24 lehetséges, tesztelj 11.én, ha addig sem jönne meg.
Mindenképp csinálok még!
1 fajtát próbáltam 25ös erősségűt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!