Dpo6,7,8 mitől érzem ennyire alhasi Görcs, petefészek nyilalas ?
Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 13:38
1/11 anonim válasza:
Én alhasi szúrkálást(jobb, bal oldal, de legfőképpen közepén köldök alatt), bizsergést éreztem tegnap ... Nem tudom mire vélni, nem szokása.
Biztos az ovulációd ideje?
2/11 A kérdező kommentje:
1es kb tudom az ovut de már én se vagyok biztos benne
2023. febr. 26. 14:04
3/11 anonim válasza:
Nyugi kedves kérdező, 1-es vagyok. Én csak leírtam, amit tapasztaltam, hozzátettem, hogy nem tudom mitől, mert nem szokása, illetve korai bármilyen következetést is levonni, de nem is kötöttem terhességhez, csupán elmondtam mit érzek és le lettem pontozva :) manapság ez van.
4/11 A kérdező kommentje:
Ez van le pontoznak mindenkit
Amúgy nekem is így van pár napja mint neked
Lehet ez egy jó jell
2023. febr. 26. 14:41
5/11 anonim válasza:
"Lehet ez egy jó jell"
Szerintem is. Ez minimum egy "jell", bármit is jelentsen az.
6/11 A kérdező kommentje:
😉 de nekem nem folyamatosan van
2023. febr. 26. 14:44
7/11 anonim válasza:
Hát ha nem folyamatos érzed "alhasi Görcs, petefészek nyilalas" akkor az nem jó "jell".
8/11 anonim válasza:
Engedd el 😁 nem is tudom, hogy merek érezni bármit is a ciklusom természetes folyamata miatt, és ez, hogy mer változni néha napján és meglepni engem . Azt se tudom, hogy merem én ide leírni a tapasztalataimat egy kérdéshez, egy olyan platformon, aminek pont ez a lényege. 😏
1-es voltam
9/11 A kérdező kommentje:
1es hát ez jó 😀
Azért majd írj hogy alakult
2023. febr. 26. 14:53
10/11 anonim válasza:
Persze, leírom majd privátban ☺️ nem mesélek be semmit, csupán ez az egy dolog feltűnt, de manapság a testem hónapról hónapra meglep valami újdonsággal, már meg se lepődök 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!