Azokhoz szól a kérdés, akik hőmérőznek. Amikor ovu után kicsit feljebb megy a hő, inkább fáztok, vagy inkább melegetek van? (aki nagyon figyeli magát)
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 16:32
4/6 anonim válasza:
Én reggel mérek. Általában úgy kelek, mint aki menten meggyullad. Ovu előtt nincs ilyen érzésem.
5/6 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdeztem kíváncsiságból, mert hallottam ma, hogy jel, ha arra ébred az ember, hogy nagyon melege van. Ez szöget ütött a fejemben, mert amikor lázas az ember, fázik, mert relatíve hidegebbnek érzékeli a környezetét.
2023. febr. 25. 19:32
6/6 anonim válasza:
Nem látok összefüggést. Az, hogy reggel fázom vagy sem, az nem az alaphőmtől, hanem a környezeti hőmérséklettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!