Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esélyes lehet még a pozitív...

Esélyes lehet még a pozitív teszt?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 9 napja késik a menzeszem. Baba projectben vagyunk a férjemmel. Ha jól számoltam az ovuláció hetében voltunk együtt. Teszteltem de negatív lett sajnos. Fáradtnak érzem magam,émelygés és mindig éhes vagyok. Teszteljek még? Hátha pozitív lesz? Köszönöm 🫶🏾
2023. febr. 25. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
9 nap után már ne reménykedj. Majd legközelebb.
2023. febr. 25. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
9 napos késesnél negatív teszttel nem terhesség okozza a késést.
2023. febr. 25. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Megfog jönni sajnos.nem tapadt meg.

De ne add fel

2023. febr. 25. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem LH teszteltél, akkor nem tudod kiszámolni au ovulációt. Ergó, halvány lila fogalmad sincs mikor ovuláltál. 9 napos késésnél már erős pozitívnak kellene lennie. Nagy az esély, hogy ovulációd se volt. Émelygés ilyen korán ritka (5-6.héten szokott kezdődni), tavaszi fáradtságod van és te vagy a nagyon sokadik, akinek valamiért az van berögzülve, hogy az állandó éhség, zabálási roham terhes tünet. Hogy honnan veszitek ezt...

Menj el orvoshoz, szerintem a hormonokkal van a baj.

2023. febr. 25. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:

A vélt ovud óta hány nap telt el?

Nekem volt hogy amikor jött a jó idő tavasszal, csúszott 2 hetet az ovum, kb akkor volt mikor a mensit vártam.

Lh tesztelj

2023. febr. 25. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!