SÜRGŐS! Az esemény utáni tabletta után 9. és 10. napon barnázásom van. Azt írják hogy ugyan ez a tünet a terhességre is gyakran jellemző a 3. hétben, ahol pont tartok ha terhes vagyok. Mit gondoltok?
Terhes vagyok? 72 órás tablettát 24 órán belül bevettem, sajnos termékeny napon volt az aktus.
Mindenki előbb tapasztal barnázást, nekem lehet azér jött késő mert ezt az osztott dózisú, 2 tablettás esemény utánit vettem be?
Kérdező... Én hormonális spirált használok, nem a legjobb nekem, de háttérbetegség miatt muszáj.
Ez most csak ezért lényeg, mert a spirál is egy nagy adag hormon, ami beleszól a ciklusba. Össze vissza pecsételek... Pecsételek peteérés idejében, pecsételek vérzés idejében és a kettő között 1-1 napot bármikor a ciklusban. Aztán van, hogy hónapokig semmit nem tapasztalok.
Az, hogy most kicsit pecsételsz még nem egyenes következménye annak, hogy terhes is vagy. Bevettél egy hormonbombát, nem tudni hogy reagálja le a szervezeted. Ne görcsölj itt tovább, már megkaptad a legegyszerűbb választ a helyzetedre: amikor meg kéne jönnie, tesztelj. Ennyi. Addig nem érdemes itt rugózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!