Ovulációt követően barna “folyás?”
Sziasztok.
Babát szeretnénk. Millio orvost megjártam már, meddőségire járunk. Addig próbálkozunk természetes úton amig nem indul a beavatkozás.
Szóval sokszor fordult már elő ovulaciótol barnázás. Progeszteront pótlással elmúlt/nem is volt.
Most viszont ovulaciót követő napon nyúlós, barna nyákom van. Progit 1 napja kezdtem.
Valaki járt már így? Mi lehet a gond?
Sok-sok orvosnál jártam, ezerféle kivizsgáláson, semmi bajt és gondot soha nem találnak. Tudok teherbeesni természetes úton is, csak eddig mindig sok idő volt mire sikerült. (Meg kellett szakítani a terhességet)
Valakinél tapasztalat hogy mi okozhat ilyen nyúlós, csúnya barnázást? Szörnyen csalódott vagyok, és eddig azt hittem tökéletes lehet ez a hónap, most pedig le is törtem.
Ovu előtt látott orvos, minden tökéletes volt, látta a szép tüszőt is. Minden jó volt.
Igazábol nem megoldást várok, hiszen az orvosok is szarnak rám, csupán tapasztalatot ha más is járt így, mi lehetne a gond.
Köszönöm!
Ezt én vérzésnek nem nevezném:(
Nyúlós csúnya barna trutyi.. nagyon bocsi hogy így írtam, de undi.
És ez ovulációt követően jelenne meg?
Máskor , pl. Inszemkor ilyet soha nem tapasztalok.
Ovulációkor normális a nyúlós, tojásfehérje vagy takonyszerű folyás. Barnás is lehet, ha van egy kevés vérzés.
Szerintem simán később van ovulációd, mint gondolod, mert ez ovu előtt szokott lenni.
Az ovulàciós nyúlós nyákkal tisztában vagyok. Szinte minden hónapban találkozok vele. De ez ovuláció előtt jelentkezik 1-2-3 nappal. Onnan is tudom, hogy jön ovu.
Majd tesztelek, és mindig jól kijött mikor van/lehetett a csúcs.
Szóval most ebben a ciklusban is volt előtte a nyúlós nyák, ami jelezte, hogy okés. Valamint ezt követő másnap lett lh csúcs. Majd a kövi napon a repedés:) szóval ez a barnás dolog utána van/volt… nem hinném hogy előtte és utána is lenne ilyen, nem? Az lh csúcs után 24-36 órával megreped a tüsző.
Hüvelygyulladásról nem tudok nyilatkozni. Nem fáj semmim, nemrég voltam STD panelen, és baci tenyésztésen, valamint cytologiám volt 5 napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!