11/51 anonim válasza:
A clearblue digitálist reggel kell csinálni, ez azért jó mert nehéz nem inni, pisilni 3 órát.
Nem biztos hogy + lesz reggel, mert ha ma napközben meglesz az lh csúcs akkor már csökkeni fog, de egy próbát megér.
12/51 A kérdező kommentje:
Akkor reggel meg próbálom
2023. febr. 20. 21:12
13/51 A kérdező kommentje:
Reggeli jóval halványabb
2023. febr. 21. 06:33
14/51 anonim válasza:
Csinálj egyet napközben, ha az is halvány akkor tegnapi lett volna a +, csak nem vártál eleget a pisivel
15/51 anonim válasza:
Szia! Reggel ne csinaj lh tesztet. Az lh hormon a nap delutani, esti feleben mutathato ki leginkabb.
Reggel/delelotti orakban nem.
Hivatalosan orvos ajanlasa szerint a legalkalmasabb du 16-20 ora kozott es mindig egyidoben vegezd a teszteket!
16/51 A kérdező kommentje:
Basszus akkor lehet le késtünk férjem dolgozott tegnap de előtte való napokon együtt voltunk sőt majd ma is már
2023. febr. 21. 08:24
17/51 A kérdező kommentje:
Persze csinálok ma délután ugyan úgy
2023. febr. 21. 08:25
18/51 anonim válasza:
Nekem sokáig nem lett + lh tesztwm, egyszer reggel csin@ltam, meg is lepődtem ilyen erős sosem volt, mert azt írták ne reggeliből csinálja az ember, akkor jött össze a fiam
19/51 A kérdező kommentje:
18as Akkor te is pozitív teszt után voltatok együtt?Remélem nem késő a mai nekünk
2023. febr. 21. 08:31
20/51 anonim válasza:
Előtte, nekem volt 3.5 napi együtt létből is tethességem,sajnos missed lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!