A hányás mikortól szokott elkezdödni?
Figyelt kérdés
Lehet hogy terhes vagyok mert hányok. 1.5 hónapja volt szexuális kapcsolatom a férjemmel (külföldön dolgozik). Szerintetek?2023. febr. 14. 10:24
1/10 anonim válasza:
Teszt...?
Én egyszer sem hanytam, pedig háromszor voltam terhes.
2/10 anonim válasza:
6-8. héten, de ahogy első is írja, nem törvényszerű. Én is a második terhességem nagy részén túl vagyok, nem hánytam egyszer sem.
4/10 anonim válasza:
Azt hogy terhes vagy-e csak a teszt tudja megmondani. Másfél hónappal ezelőtt létrejött terhességet már bármelyik teszt kimutat. A hányás pedig változó hogy kinek mikor jön elő, van akinek csak hányingere van, de nem hány, valaki már az elejétől fogva rendszeresen. Teljesen egyéni, nekem kb. a nyolcadik héten kezdődött és csak pár alkalommal hánytam, utána még a 12. hétig nagyon ritkán előfordult, majd megszűnt teljesen.
5/10 anonim válasza:
Hát önmagában a hányás még elég kevés a terhesség igazolására.
De mindössze pár száz forintért kb bármelyik boltban, gyógyszertárban lehet kapni tesztet, amik már egészen biztosan kimutatják.
Én pl, két terhesség alatt egyszer sem hánytam
6/10 anonim válasza:
Nekem az első trimeszterben végig hányingerem volt, de még sem hánytam egyszer sem. Igazuk van a többieknek, tesztelj egyet. Ha 1,5 hónappal ezelőtt voltatok együtt, akkor a teszt már biztosat fog mutatni.
7/10 anonim válasza:
1,5 hónap után már bőven kimutatja a teszt. Én sem hánytam, csak minden este és éjszaka hányingerem volt a 7-9. hét között.
8/10 anonim válasza:
Nyilván teszt. De a mensidről sem írtál semmit, hogy kimaradt-e. Miért egy 1,5 hónappal ezelőtti szexuális együttlét az egyetlen infó, amit mondasz? Egy normál ciklus esetén akkor már kb. 8 hetes terhesnek kellene lenned, azaz kb. a 2. mensid maradna ki éppen (vagy lassan).
9/10 anonim válasza:
Nekem a 9-13.hét között volt hányás minden nap szinte,de volt,hogy napi 2x.,volt hogy kimaradt 1 nap. (nálam utána is vissza-visszatért sajnos) De a teszt tényleg érdemes ilyenkor.
10/10 anonim válasza:
Én is a 9. héten kezdtem csak a rosszulléteket, de hánytam is a 18. hétig...
Gondolom küld haza annyit a férjed, hogy bírj venni egy 500 forintos tesztet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!