Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hányás mikortól szokott...

A hányás mikortól szokott elkezdödni?

Figyelt kérdés
Lehet hogy terhes vagyok mert hányok. 1.5 hónapja volt szexuális kapcsolatom a férjemmel (külföldön dolgozik). Szerintetek?
2023. febr. 14. 10:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Teszt...?

Én egyszer sem hanytam, pedig háromszor voltam terhes.

2023. febr. 14. 10:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
6-8. héten, de ahogy első is írja, nem törvényszerű. Én is a második terhességem nagy részén túl vagyok, nem hánytam egyszer sem.
2023. febr. 14. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem csinálsz tesztet?
2023. febr. 14. 10:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy terhes vagy-e csak a teszt tudja megmondani. Másfél hónappal ezelőtt létrejött terhességet már bármelyik teszt kimutat. A hányás pedig változó hogy kinek mikor jön elő, van akinek csak hányingere van, de nem hány, valaki már az elejétől fogva rendszeresen. Teljesen egyéni, nekem kb. a nyolcadik héten kezdődött és csak pár alkalommal hánytam, utána még a 12. hétig nagyon ritkán előfordult, majd megszűnt teljesen.
2023. febr. 14. 10:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát önmagában a hányás még elég kevés a terhesség igazolására.

De mindössze pár száz forintért kb bármelyik boltban, gyógyszertárban lehet kapni tesztet, amik már egészen biztosan kimutatják.

Én pl, két terhesség alatt egyszer sem hánytam

2023. febr. 14. 11:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első trimeszterben végig hányingerem volt, de még sem hánytam egyszer sem. Igazuk van a többieknek, tesztelj egyet. Ha 1,5 hónappal ezelőtt voltatok együtt, akkor a teszt már biztosat fog mutatni.
2023. febr. 14. 12:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
1,5 hónap után már bőven kimutatja a teszt. Én sem hánytam, csak minden este és éjszaka hányingerem volt a 7-9. hét között.
2023. febr. 14. 12:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván teszt. De a mensidről sem írtál semmit, hogy kimaradt-e. Miért egy 1,5 hónappal ezelőtti szexuális együttlét az egyetlen infó, amit mondasz? Egy normál ciklus esetén akkor már kb. 8 hetes terhesnek kellene lenned, azaz kb. a 2. mensid maradna ki éppen (vagy lassan).
2023. febr. 14. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 9-13.hét között volt hányás minden nap szinte,de volt,hogy napi 2x.,volt hogy kimaradt 1 nap. (nálam utána is vissza-visszatért sajnos) De a teszt tényleg érdemes ilyenkor.
2023. febr. 14. 13:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is a 9. héten kezdtem csak a rosszulléteket, de hánytam is a 18. hétig...

Gondolom küld haza annyit a férjed, hogy bírj venni egy 500 forintos tesztet...

2023. febr. 14. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!