Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély a teherbe esésre?

Van esély a teherbe esésre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap együtt voltunk a párommal, már kifelé mentem a menstruációból. Nem védekeztünk, aktus közben viszont újra elkezdtem vérezni gondolom azért mert éppen ,hogy elmúlt volna de adtunk neki...

A bökkenő ,hogy belém élvezett. Én voltam felül és annyira lovagoltam rajta szerintem elkapta a hév őt is és egyszerűen nem szólt nekem ,hogy álljak le csak halkan nyugodt hangal közölte velem ,hogy elmentem. Akkor már késő volt de leugrottam..Lehet bármi esély így vérzés közben menstruáció alatt vagy vége közelében íj módon teherbe esni?

Szívesen olvasnék saját tapasztalatokat, járt-e már valaki így ?

2023. febr. 11. 21:00
 1/6 StevenUp ***** válasza:
88%
Lehet rá esély. Onnantól kezdve hogy egy csupasz f*sz került beléd, bármikor van esély a terhességre
2023. febr. 11. 21:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, fantasztikus. 😄
2023. febr. 11. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Igen, van rá esély.

Elég kicsi - szóval, ha megszületne, nevezd el Kis Esélynek.

2023. febr. 11. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Nagyon Nagyon Nagyon kevés esély van rá. 0,01% de azért esély mindig van. 🤗 Mi nem szoktunk védekezni menszikor sosem mindig élesbe mentünk. Viszont én tudom mikor van ovum mert érzem. :D
2023. febr. 11. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
50/50
2023. febr. 12. 07:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudom,az esemény utáni nagyon nagy hormonbomba,de ha biztosra akarsz menni,lehet érdemes nődokinál felírtani és beszedni...
2023. febr. 13. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!