Mitől lehet ez?
Tinédzser koromtól megérzem, hogy mikor van ovulációm, mert akkor középidőben midig szokott fájni az alhasam egyik odala.
Most 33 évesen elhatároztuk, hogy babát szeretnénk, aminek az a következménye, hogy a férjem bennem megy el. (tudom érdekes, de így van. :D :) Eddig sosem ment el benne, vagy óvszerrel védekeztünk.
A naptáram szerint a héten ovuláltam, és pont a mai napot írta a naptár a tetőpontnak. De a természet felülírhatja ezt természetesen.
2 naponta együtt voltam a féjremmel, és minden együttlét után elkezdett szurkálni a hasam alja, és olyan mindjárt megjön érzésem volt. Volt olyan nap, hogy gyógyszert kellett bevennem rá. Ez mitől lehetett?
Nem mondom az, hogy terhesség vagy beágyazódás, de mégis érdekel, mert eddig ilyen nem volt.
Köszönöm az segítő válaszokat.
Együttlét után biztosan nem a terhességet vagy beágyazódást érzed, tekintve hogy az több mint egy hetes folyamat...
Érdekes, amit tapasztalsz. Lehet akár sperma allergia is.
Valószínűleg érzékeny vagy a spermára.
Nekem is akkor bukott ki mikor nekiálltunk a gyerekgyártásnak.
Egy idő után megszokta a szervezetem, de addig?
Feldagadtam alul, ahol a bőröm érintkezett a spermával ott kipirosodtam, viszkedtem, bedagadt, vagy fájt égett. Volt, hogy be is gyulladtam.
3 gyermekünk van egyébként. Az elsőnél volt a legdurvább.
A hasam ugyanúgy fáj, nem erősen de szurkál, pedig párom nem élvezett belém már napok óta.
A mensimnek 8 nap múlva kellene megjönnie.
Érdemes tesztet csinálni? De még most úgysem mutatna semmit.
Felfázva nem vagyok, többet nem járok mosdóba, semmi más tünetem sincs, csak az enyhe hasszurka...
Ne ess abba a hibába mint én, mert én is elkezdtem tesztelgetni menzi előtt 2nappal és állandóan azt figyeltem hogy erősödik e a csík vagy nem. Stresszes is volt….. és utánna pedig csalódás mert elment….
Már biztos nem fogok tesztelgetni hamarabb majd ha késik a menzesz🙏🏻 szurkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!