Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOSS! terhes lehetek?? Tobbi lent

SOSS! terhes lehetek?? Tobbi lent

Figyelt kérdés
szoval a parommal eloszor febr. 3an voltunk egyutt, ovszerrel es megszakitassal vedekeztunk. azota tobbszor is de ez a legkorabbi idopont. es ma kellett volna megjonnie, rendesen meg is jott, de csak par csepp. lehet szo terhessegrol? ez lehet esetleg a beagyazodasi verzes?

2023. febr. 10. 23:05
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

frissites

este hattol kb nyolcig elhanyagolhato mennyisegu ver kerult a betetre, azota csak 1 rozsaszin csepp

2023. febr. 10. 23:06
 2/20 anonim ***** válasza:
56%
Igen. Terhes vagy. Talán baj?
2023. febr. 10. 23:06
 3/20 anonim ***** válasza:
85%

Csinálj egy terhességi tesztet. Kicsi az esélye, de mindig van a megszakításosnál ... Sok mindentől függ, többek között attól is mikor ovulálsz. Ahogy számolom január utolsó két napjára eshetett.

Lehet lassabban indul be a vérzés, nálam sokszor változik. Nem mindig ugyan olyan .

2023. febr. 11. 00:14
 4/20 A kérdező kommentje:

koszonom kedves 3as valaszolo.

nalunk ovszer + megszakitas volt.

2023. febr. 11. 00:31
 5/20 anonim ***** válasza:
98%

Azt hittem úgy megszakítás, hogy óvszer nélkül kezdtetek, majd felhúzta a végére. De akkor benéztem 😅 szerintem így minimális az esélye annak, hogy terhes legyél. Várj még egy kicsit, hátha megjön rendesen .

3-as voltam

K

2023. febr. 11. 00:57
 6/20 anonim ***** válasza:
97%
Ne szórakozz már kérdező. Az óvszer arra való hogy beléd mehet megszakítás nélkül. Ha óvszer is volt és ki is húzta akkor sehogyan nem lehetsz terhes. Azért ez nem ilyen egyszerű...
2023. febr. 11. 10:45
 7/20 A kérdező kommentje:

kedves 6-os!

akkor mivel magyarazhato a pecseteles? nagyon aggodok. a menstruaciom egy napja kesik, a gorcsok megvannak, a pecseteles is. a melleim is feszitenek.

2023. febr. 11. 17:33
 8/20 anonim ***** válasza:
92%

5-ös vagyok. Csináltál tesztet?

Sok mindennel magyarázható, lehetnek pms tüneteid is.

2023. febr. 11. 17:49
 9/20 A kérdező kommentje:

alapbol pmsem van

meg nem teszteltem, ugyanis kis eselyt lattam ra az ovszer miatt.

2023. febr. 11. 18:08
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
Te inkább ne szexelj!
2023. febr. 11. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!