Nem várt előtt egy nappal kevés barnázás orgazmus után 1-2 órával jelenthet valamit?
A cicifeszülés és a sok pisilés kifejezetten terhes tünet (bár a mensit is jelezheti), a barnázás viszont mensi tünet. Azért reméljük a legjobbakat, holnap elvileg már kimutatják a 3 napos tesztek, próbálj ki egyet (feltéve, hogy félidőben volt peteérésed, mert ezek a tesztek a beágyazódás utáni 3. napon jelzik a terhességet)
Kívánom, hogy olyan eredménye legyen, amit szeretnél!
6 hetes baba anyukája
remelhetoleg holnap kiderul, ma meg korai lenne a teszt
kivanom a legjobbakat
szerintem vagy mensi vagy beágyazódás. mensi megjövetele előtt én pl. gyakrabban járok pisilni, hamarabb meg lehet fázni a mellfájás is mensi előtt szokott lenni, de a terhesség miatt is lehet. hát nem tudom, tényleg csak akkor derül ki, ha nem jön meg és tesztelsz később.
máskülönben a nemvárt előtt a szexnél nálam meg rózsaszínezés jelentkezett, ez volt pár napig, majd a végén mensi lett belőle.
Szia!
Teszteltél?Mi lett?Megy a drukk!!!!++++++++++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!