Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem várt előtt egy nappal...

Nem várt előtt egy nappal kevés barnázás orgazmus után 1-2 órával jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
Eddig még nem volt ilyenem. További tünetek: sok pisilés, és nagyon fáj a mellem. Persze az előző lehet felfázástól is, a második meg a menzi közeledte miatt ( bár nem szokott fájni a mellem) vélemények?
2010. okt. 4. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:

A cicifeszülés és a sok pisilés kifejezetten terhes tünet (bár a mensit is jelezheti), a barnázás viszont mensi tünet. Azért reméljük a legjobbakat, holnap elvileg már kimutatják a 3 napos tesztek, próbálj ki egyet (feltéve, hogy félidőben volt peteérésed, mert ezek a tesztek a beágyazódás utáni 3. napon jelzik a terhességet)

Kívánom, hogy olyan eredménye legyen, amit szeretnél!

6 hetes baba anyukája

2010. okt. 4. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:

remelhetoleg holnap kiderul, ma meg korai lenne a teszt

kivanom a legjobbakat

2010. okt. 4. 19:35
 3/9 A kérdező kommentje:
23-án volt pozitív az ovutesztem, 24-én halvány pozitív, és 25-én volt az első negatív napom, 26-án reggel voltunk együtt:S remélem nem késtük le:(
2010. okt. 4. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:

szerintem vagy mensi vagy beágyazódás. mensi megjövetele előtt én pl. gyakrabban járok pisilni, hamarabb meg lehet fázni a mellfájás is mensi előtt szokott lenni, de a terhesség miatt is lehet. hát nem tudom, tényleg csak akkor derül ki, ha nem jön meg és tesztelsz később.

máskülönben a nemvárt előtt a szexnél nálam meg rózsaszínezés jelentkezett, ez volt pár napig, majd a végén mensi lett belőle.

2010. okt. 4. 20:17
 5/9 A kérdező kommentje:
holnap tesztelek, ha nem jön meg:) beágyazódás szerintem már kellett hogy legyen. igaz, hogy mensi tünetek, csak nekem nem szokott lenni soha:) se sok pisilés, se mellfájás, sem barnázás, sem rózsaszínezés.. semmi. ezért reménykedem:) meg gyomorégésem van sokszor, meg megszédülgetek alkalomadtán. majd kiderül:)mindenképp megírom mi lett..
2010. okt. 4. 20:28
 6/9 anonim válasza:
Na teszteltél?
2010. okt. 5. 07:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Teszteltél?Mi lett?Megy a drukk!!!!++++++++++++

2010. okt. 5. 07:57
 8/9 A kérdező kommentje:
sziasztok. köszönöm , hogy drukkoltatok:) nem teszteltem, mert nem volt időm, viszont szerintem nem is fogok, mert úgy érzem meg fog jönni ... :(
2010. okt. 5. 11:35
 9/9 A kérdező kommentje:
ééés igazam volt....
2010. okt. 5. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!