Közületek van olyan, akinek ciklus elején volt az ovulációja?
Figyelt kérdés
Honnan jöttetek rá? Lett terhesség belőle? Megismétlődött hónap közepén, vagy egy pete lökődik ki egy ciklusban?
Azért került kiírásra a kérdés, mert elég kevés infót találtam itt a gyakorin erről a témáról, és sokaknak segíthetnek a tapasztalataitok.
2023. febr. 8. 23:35
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ☺️
2023. febr. 9. 14:59
12/17 anonim válasza:
35 napos ciklussal 8. napon estem teherbe és ez biztos 😄. Abban a hónapban külföldön voltunk mindketten ès nem sokat találkoztunk. Később a méretek is igazolták. Most volt 4 hónapos.
13/17 anonim válasza:
14/17 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as... Én is most pont így jártam , menstruáció(ciklus) 4-dik napján volt a legerősebb az ovutesztem és azóta egyre gyengül a csík. Teljesen felborult mindenem mióta próbálkozunk. 🥺 Késett 3 napot, sokkal kevésbé fájt, és már 7-dik napja tart (2 nap erős vérzés , a többi barnázás, néha jobban beindul).
2023. febr. 13. 08:18
15/17 A kérdező kommentje:
Általában 25 naposak a ciklusaim, 11-dik napon ovulálok.
2023. febr. 13. 08:20
16/17 anonim válasza:
Nekünk is 3.honap próbálkozás.. Remélem most össze jön.. Amúgy nekem is fel borult minden mióta próbálkozunk régen mindig 27 naposak voltak a ciklusaim, most 5 nappal hamarabb jött meg a múltkor és már csak 24 naposak..
17/17 A kérdező kommentje:
Akkor igyekszem nem kétségbeesni 🥺
Drukkolok nektek 🫶
2023. febr. 13. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!