Van olyan, akinek mensi előtt egy héttel, vagy azon belül fogant a babája?
Bármelyik pillanatban megjöhetett volna, de a biztonság kedvéért vette be escapellét - most harmadikos.
Semmi tünetem nem volt, csak rég jött meg és ezért csináltam tesztet
Nekem mensi előtti 10 napban volt peteérésem ez tuti. 9.én voltam vérvételen, ott látszott hogy még nem volt ovuláció, majd 19.én már pozitívat teszteltem, igaz nagyon halvány volt.
Akkor nem gondoltam semmire, hogy bármilyen tünetem is lenne, mert azt hittem ez egy ilyen anovulációs hónap volt. Illetve nekem szoktak premens tüneteim is lenni. Amire így visszagondolva ráfoghatnám, hogy az volt: néztem a tükörben magam, hogy milyen furák a mellbimbóim illetve többször is szédültem pár mp-re tesztelés előtti 2 napban. Nem tudom ezek azok voltak e, lehet teljesen független.
4-es
A 9.i vérvétel az a 21. Napon volt és 28-29 naposak a ciklusaim. A peteérésem mindig középidőben volt, úgyhogy nálam ez nem volt normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!