2007. dec. 10-én volt az utolsó mensim első napja. A mensimnek kb. jan 12-én kell megjönnie. Érezhetek már most is valamit, ha netán terhes lettem?
Amikor peteérésem volt együtt voltam a párommal: dec 24én, 28án, 30án, jan2án nem védekeztünk.
A hőm 36,6 néha 36,7 C. Sokat járok pisilni. Folyton éhes vagyok, és össze-vissza eszek, hol ezt-hol pedig azt kívánom! A mellem érzékenyebb, egész nap áll a mellbimbóm, és mintha a fejem is fájna egy picit, fáradt, és álmos vagyok. Szerintetek?
én a félidőtől éreztem hogy görcsöl a hasam,néha szurkál a petefészkem.Állandóan éhes voltam,fáradtnak éreztem magam.Aztán késés után 5 nappal pozitívat teszteltem.Úgyhogy szerintem te is babás vagy:)
6 hetes kismami
Nekem dec. 7-én volt meg utoljára. Tegnap teszteltem, mert nem bírtam tovább, és halvány csík:) Majd csináltam egy másik fajtát és az is két csíkos:)
Szerintem tesztelj, van akinek picit hamarabb, mensi előtt kimutatja. Alacsony érzékenységű tesztet próbálj venni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!