Tényleg igaz,hogy ovulációs tesztel is kimutatható a terhesség? Volt aki így nézte?
Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 16:24
1/10 anonim válasza:
Terhesség nem hinném,azzal a termékenységet lehet kimutatni
2/10 anonim válasza:
Vagy bejön, vagy nem, szóval érdemes terhességi tesztet csinálni, mert az való a terhesség kimutatására.
3/10 anonim válasza:
Hasonló a molekulaszerkezet, így erős pozitív lesz az ovuteszt. Nekem pl úgy derült ki a terhesseg, hogy napokig brutál pozitív volt az ovutesztem. Akkor hcg teszt ia muratta már.
4/10 anonim válasza:
Ha pozitív a lh teszt, akkor a hcg teszt is. Mivel hasonló a szerkezete a 2 hormonnak. Én poénból kipróbáltam. Gábriel ovulációs teszt nem reagált rá, viszont a mosolygós Clearblue viszont igen. De ha terhességre gyanakszol akkor inkább hcg tesztet használj. Az lh teszt nem terhesség kimutatásara való és elég drága is.
5/10 anonim válasza:
Nekem mutatta 9 dpotól szépen erősödött, de akkor már a hcg tesztem is + lett halv@nyan
6/10 anonim válasza:
Nekem bejött jóstesztként. Bár ugyan attól a naptól erősödött amikor a hcgs teszt is halvány lett. Így értelme nem sok volt :D de abszolút működött :)
7/10 anonim válasza:
Igaz, én tegnap kipróbáltam a napokban lenne esedékes, és az lh poz a hcg halvány
8/10 A kérdező kommentje:
De jó! Köszönöm és gratulálok a babákhoz!🥰
2023. febr. 1. 20:20
9/10 A kérdező kommentje:
Én 3napja csinálom egyre erősödik az ovu teszt vettem terhesség kimutatása tesztet ami már menses elött 6nappal kimutatja állitólag,ha terhesség van.Azon viszont semmi még halvány sincs.Úgyohogy nem tudom mi lehet..
2023. febr. 2. 11:19
10/10 anonim válasza:
Nem vagy terhes, valakinek az lh mensi előtt is emelkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!