Kémiai terhesség esetén mikor kell orvoshoz fordulni?
Töltöttem már fel képet róla, igazából írtátok, hogy ugyanazzal teszteljek, azóta ugyanazzal tesztelek, és pontosan ugyanolyan minden tesztem már 5 napja. (talán a mai végre elkezdett halványodni!)
Felesleges érzékeny teszt... ha ennyi ideje nem erősödnek sőt gyengülnek, akkor ez nem terhesség. 5 nap alatt már a 25-ös x-epil teszt is pozi lenne.
Sajnálom kérdező, ez így bizonyosan kémiai. Ha nem jön meg 2-3 napon belül, vagy, ha valami jobban fáj a megszokottnál pl rosszabb, mint a mensi görcs, akkor viszont azonnal doki. Ha megjön szépen, akkor nem lesz gond, ilyenkor még nem szükséges művi befejezés, hiszen még petezsák sincs ilyenkor.
Sajnálom.
Barátnőmnek volt kémiai,nem várt napján szép erős tesztje volt majd egy hét elteltével megjött neki.
Nekem gyenge menstruáció mellett volt pozitívan tesztem,doki méhen kívülire gyanakodott, belül volt...de 9.héten missed ab lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!