Tablettán kívül szed esetleg valaki barátcserjét? Én cseppekben szedem, de így jóval drágább.
Sziasztok!
Én ezt szedem, mert akárhogy próbálom soha nem tudom lenyelni a tablettákat:
30 éves vagyok egész életemben nem tudtam lenyelni, szóval kérlek ez ne is legyen opció. Eleget öklendeztem már én a vitaminoktól, és igen előre félek mi lesz, ha szükségből kell szednem bármilyen kapszulát..
Barátcserje cseppeket találtam megoldásnak, hogy hozzá juthassak én is. Azt írja 2 x 20 csepp vagy 3 x 20 csepp. Én 2x20 cseppet szedtem, de elég hamar elfogyott. Persze volt, hogy 24 csepp ment bele, máskor meg 26, mert megszaladt..
Így viszont elég drága, mint kapszulában. Nem tart ki csak kb 2 és fél max 3 hétig. Most rendeltem újra kettőt, de ez így elég rossz lesz. A közlünkben nem találtam sehol sem, ahol tudnék venni, így plussz a posta is.
Párom talált tegnap valami zacskós ivós valamit, ami barátcserje elvileg, de németül volt minden, és őszintén nem tetszett.
Mi lehet a megoldás?
Rendeljek egyszerre mindig többet? Vagy esetleg ismertek valamit, ami nem kapszula?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!