Kémiai terhesség nektek hány nap késést szokott előidézni?
Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 06:08
1/17 anonim válasza:
Nekem eddig kétszer volt, körülbelül a pozitív teszt után egy hétre rá jött meg. Tehát volt amikor a 10. Dpo-n lett pozitív és onnan számítva egy hét.
De ezeknél gondoltam is, hogy meg fog jönni mert a teszt egyre halványabb lett...
2/17 anonim válasza:
Egy hét késéssel jelentkezett a vérzés nálam.
3/17 anonim válasza:
A legtöbbesetben időbe meg is jött, egyszer késett 3 napot.
4/17 anonim válasza:
Nekem is kb egy hét késéssel megjött
De miböl gondolod hogy kémiai?
6/17 A kérdező kommentje:
Nagyon halvány, nem erősödő tesztekből gondolom. Sose volt még kémiai terhességem, nem tudtam, mire számítsak.
2023. jan. 29. 11:44
7/17 anonim válasza:
És hàny napja nem erösödnek? Mindig a reggeli elsö vizeletböl nézed?
Hány nap van nemvàrtig?
8/17 A kérdező kommentje:
Mindig a reggeliből néztem, és már késik. Dpo 12,13,14,15, néztem, gyakorlatilag semmi különbség.
2023. jan. 29. 12:30
9/17 anonim válasza:
Tudsz feltenni képet? Nekem a nemvárt napján lett elöször nagyon halvány pozitív
10/17 anonim válasza:
Nekem olyan is volt hogy az első pár napban nem erősödött ez mensi előtt 6 naptól volt, amikor késett kezdett erősödni, sajnos ez uhn is 1 hét lemaradást jelentett és missed is lett belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!