Dec 8-án volt az utolsó mesim első napja. Eddig négy teszt lett pozitív. Mikor menjek orvoshoz? Várjak még egy hetet? Akkor most négy hetes terhes vagyok?
Nekem dec. 7-én volt az utolsó mensim első napja, ma csináltam reggel és délután két különböző fajta tesztet.
Mindkettő két csíkos, igaz, halványabb:)
A dokival én még várok két hetet, mert kb. egyidősek lehetünk, kb. 4 hetesek.
Azt hallottam, hogy túl korán sem szabad elmenni dokihoz, nehogy a vizsgálat miatt baj legyen belőle.
Gratula, mert neked is mensi előtt kimutatta!!
Az elozo hozzaszolo megnyugtatasara szeretnem irni, hogy az orvos vizsgalat elott mindig megkerdezi varandos lehetsz-e. A huvelyvizsgalat semmikeppen sem sertheti meg a magzatot mert joval feljebb biztonsagban van.
3 hete voltam dokinal, mondtam neki nem tudom babas vagyok-e hiszen mi is probalkozunk. Megvizsgalt es pont.
Ha a tesztem pozitiv lenne, azonnal idopontot kernek a dokinal, biztos ami biztos.
Gratulalok es sok oromot boldog sagot kivanoknektek 2008-ban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!