Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dec 8-án volt az utolsó mesim...

Dec 8-án volt az utolsó mesim első napja. Eddig négy teszt lett pozitív. Mikor menjek orvoshoz? Várjak még egy hetet? Akkor most négy hetes terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2008. jan. 4. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok neked! Nekem dec. 10.-én volt az utolsó mensim első napja, én jan. 15.-e körül veszek majd tesztet szerintem. Nyugodtan kérj időpontot a dokidnál! Sok sikert! :-))
2008. jan. 4. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szia elméletileg 3hét és 6 napos vagy ha 28naponként volt mensesed ezért még várjál mert az uh-án még nem látnak életjelenséget csak pete zsákot kb 6-7 hetesen érdemes meni ultrahangra addig pihenj sokat gratulálok és vigyázz magatokra
2008. jan. 4. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Beleszámolva,h Babónak van egy hetes késése,nekem 6hét 2naposan volt szívhang.(Naptár szerint 7.hét 2 nap.)Tehát ha időpontos a dokid akkor már kérhetsz időpontot,ha meg nem akkor várj még,és vigyázz magadra!
2008. jan. 4. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem dec. 7-én volt az utolsó mensim első napja, ma csináltam reggel és délután két különböző fajta tesztet.

Mindkettő két csíkos, igaz, halványabb:)

A dokival én még várok két hetet, mert kb. egyidősek lehetünk, kb. 4 hetesek.

Azt hallottam, hogy túl korán sem szabad elmenni dokihoz, nehogy a vizsgálat miatt baj legyen belőle.

Gratula, mert neked is mensi előtt kimutatta!!

2008. jan. 4. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Az elozo hozzaszolo megnyugtatasara szeretnem irni, hogy az orvos vizsgalat elott mindig megkerdezi varandos lehetsz-e. A huvelyvizsgalat semmikeppen sem sertheti meg a magzatot mert joval feljebb biztonsagban van.

3 hete voltam dokinal, mondtam neki nem tudom babas vagyok-e hiszen mi is probalkozunk. Megvizsgalt es pont.

Ha a tesztem pozitiv lenne, azonnal idopontot kernek a dokinal, biztos ami biztos.

Gratulalok es sok oromot boldog sagot kivanoknektek 2008-ban!

2008. jan. 5. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!