5 nappal menzesz előtt jelent ez valamit a teszten?
Csak, mert azon eleve úgy jelzi a doboz is, hogy a teszt vonal helye inkább kicsit szélen van. :)
A 25-ös érzékenységű teszt leírása:
"Érzékenysége 25 IU/liter hCG. A megtermékenyített petesejt beágyazódását követően akár 3 nappal, a várt menstruáció előtt már 3-6 nappal pozitív jelet ad terhesség esetén.
A tesztcsík csak in vitro diagnosztikai (IVD) célra használható, önellenőrzésre alkalmas orvostechnikai eszköz.
A mérés elve: terhesség esetén a megtermékenyített petesejt beágyazódását követően egy
choriogonadotropin nevű hormon kezd megjelenni a vérben és a vizeletben. A tesztcsík humán choriogonadotropin (hCG) kimutatására alkalmas vizeletben. A megtermékenyülés után 7-10 nappal, azaz a beágyazódást követően akár 3 nappal."
Mindenesetre furcsa.. :)
Igen erre is ez van írva
Te reggel csinálsz tesztet ?
Igen, szerintem csinálok. Bár már csak 1 predi van itthon, és tudom hogy szerdáig minimum várni kellene, de egyszerűen tudom magamról hogy úgysem bírom ki. :D
Te is fogsz tesztelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!