Babát tervezünk, elkezdtem a Femibion 0-t. Milyen hatással van a szervezetre?
Sok jó vitamin van benne. Megválaszoltad a saját kérdésed: felkészíti a szervezetet a várandósság fogadására.
Béres csepp előtt is megkérdezted, hogy milyen hatással lesz a szervezetedre?
Azt mondják a tehesbeesést nem segíti én ezzel nem.értek eggyet de biztos hogy jóha felvan töltve a háztartásod vitaminokkal.
Én trimesztert szedtem 2 3 évig próbálkoztunk ez után állapotos lettem
Szia. Én elmondom a történetem, majd döntsd el te, hogy mit szeretnél szedni.
2019 aug-ban terhes lettem az első kislanyunkkal, nem szedtem előtte semmilyen vitamint, mikortól megtudtam c és D vitamint valamint folsavat szedtem, aztán 12 hettol magnéziumot is. Teljesen egészséges, minden rendben volt végig.
2021-ben úgy döntöttünk johet a tesó. Novemberben elkezdtem a femibiont, hiszen tegyek érte ha már tudatosan szeretnénk. 2022 aprilisban terhes lettem. Elment a baba 6 hetesen. A doktor úr inofolic-ot írt, plusz szedjem a femibiont. Mondván így pár hónap alatt felkészül a tesem. Egészen szeptemberig (tehát majdnem 1 évig) hűségesen szedtem, de nem jött a baba. Itt elegem lett. Abbahagytam. Elkezdtem külön szedni a már ismert vitaminokat, c-d + folsav. Novemberben terhes lettem. Jelenleg 8 hetes vagyok, uh-n minden rendben, aktív szívműködés.
Nem tud senki jó tanácsot adni, ezt csak te dontheted el.
Minden jót kívánok, és mihamarabbi teherbe esést!
Én szedtem, tervezés alatt 4-5 hónapig illetve azóta 31 hetes kismama vagyok és folyamatosan szedem.
Nekem semmi negatív tapasztalatom nem volt 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!