Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbéhez ért valaki? 🙂

Hőgörbéhez ért valaki? 🙂

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első hőgörbe vezetős hónapom.

Tegnap már elég erős volt az lh tesztem, szerintem ma már pozitív lesz 🙂

A görbém viszont csinál mindent. Rosszul mérem, vagy ez normális lenne?

Olvastam, hogy ovu előtt sok nőknek le megy a hője egy napra, de hogy hogy az kb 2 tizet fokot jelent nagyjából.

[link]

2023. jan. 20. 11:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Ahogy nézem a 36.0-nál (tehát az utolsó értéknél- az ma reggeli?) történt az ovuláció, ergo. az lh tesztnek most már negatívnak kéne lennie, és holnapra ismét emelkedni fog a hőd. (A nagykönyv szerint :D )
2023. jan. 20. 12:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Igazából nem az a lényeg, hogy lemenjen ovu előtt, hanem hogy utána fel. Ezért a hőgörbe sosem jelez előre, mindig utólag igazol, hogy megtörtént az ovu és napra pontosan megmondja, hogy mikor.

Reggel, ébredés után kell mérni még mielőtt felkelnél, lehetőleg szájban, nagyjából ugyanabban az időben.

Az "előrejelzésre" az lh teszt jó és ha ismered a nyákodat, akkor abból is megtudod állapítani, hogy éppen ovu táján jársz.

2023. jan. 20. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!