Lehetséges hogy még terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Előző hónapban 12.én jött meg, ebbe a hónapban pedig még mindig nem, pedig már 19.e van. Ma csináltam délben tesztet, és negatív lett, de még mindig nem jött meg.2023. jan. 19. 21:14
1/10 anonim válasza:
Ha negativ lett a teszted ennyi késés utan akkor nagy valoszinuseggel nem vagy terhes.
2/10 anonim válasza:
Istenem… Persze terhes vagy, nem mozog még?
3/10 anonim válasza:
Negatív a teszt akkor hogy volnál terhes?Csúszott az ovuláció?Erre gondolsz?Hogy érted hogy még terhes vagy?
5/10 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy lehetséges hogy még az leszek-e...
2023. jan. 20. 17:27
6/10 anonim válasza:
Hogyne volna lehetséges?Csak most nem vagy az.Következő hónapban összejöhet vagy bármikor.
7/10 A kérdező kommentje:
Igen ezzel tisztában vagyok. A kérdés lényege az volt, hogy ennyi késés után egy negatív tesztel lehetséges-e hogy esetleg még az-e vagyok? Mert még mindig nem jött meg.
2023. jan. 20. 17:47
8/10 anonim válasza:
Nem valószínű.De ha gondolod menj el hcg vérvételre és kizárod legalább ezt a dolgot és ha már ott vagy hormonpanelt is nézethetsz mert lehet valami zavar van.
9/10 anonim válasza:
Nem valószínű, de tesztelj újra pár nap múlva, illetve egy orvosi vizsgálat sosem árt .’
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!