11/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam hátha mutat valamit, mivel a tegnapi tesztem is délutáni vizeletből csináltam. Igaz, tegnap nem ittam előtte 4-5 órán keresztül. A ma esti teszt előtt 3 órával nem ittam.
Vasárnap még csinálok egy tesztetet, az a tuti. Aztán elkönyvelem az eredményt, bármi is legyen az.
2023. jan. 20. 21:05
13/15 anonim válasza:
Ha felmerül a terhesség ezt a nem ivás dolgot felejtsd el..
Nagyon sok folyadékot kell bevinni..
Most voltak kórházban, folyamatosan azon nyaggatak, hogy 3 l felett legyen..
Pedig első trim..
Szóval pisilsz reggel, és nem du. Ennyi…napközben pedig hidratálj sokat.
14/15 anonim válasza:
Hát ha logikusan gondolkodsz és 3 nap alaltt még mindig negatív akkor ott nincs terhesség!
3.este egy 10es tesztnek már valamit kéne mutatni!
15/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre jutottam, hogy már mutatnie kellene a tesztnek valamit, ha terhes lennék. Szóval, szerintem nem vagyok az. Ha nem jön meg tesztelek, de addig is, nem foglalkozom a dologgal.
2023. jan. 21. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!