Ha gumi nélkül szeretkezik valaki akkor 100% hogy terhes lesz?
dehogyis 100%!
függ az alábbi dolgoktól:
- az ejakuláció hol történt (tehát hova "ment el" az illető)- ha nem a hüvelybe, akkor relatíve kicsi az esély, de akkor is van.
- mikor volt peteérése a hölgynek - ez szabályos menzesz esetén a 14. nap körül van a menstruáció első napjához képest. 12-24 óráig tarthat, de ez nem szentírás. a spermiumok akár 2 napig is képesek megtermékenyíteni valakit az aktus után
*tehát számolj, és vesd össze a valósznűségeket.
mellesleg még ha minden stimmel, akkor se _biztos_ a terhesség.
(viszont így nemi életet élni relatíve nagy felelőtlenség, és szerintem nem éri meg az utána esetleg hetekig tartó stresszelés miatt. plusz a betegségek.)
Ha egy ciklusban történik ilyen, akkor annak az esélye hogy abból terhes is lesz vki, az kb.25%. Van akinek ez sajnos, aki meg PONT hogy szeretne babát. Egy év alatt ez a százalék 85-90%-ra nő.
De valahogy ez mindig úgy alakul, hogy aki NEM akar gyereket, annak elég csak egyszer nem védekeznie.
Aki meg akarna, az meg vhogy PONT elkerüli a peteérést.
Szóval ez semmit se jelent, de a meddőséggel (is) foglalkozó szakkönyvek így írják.
Mi nem használunk óvszert a párommal, mert olyan illúzió romboló (a spermicidek is)
Gyógyszert meg nem tudok szedni a migrénem miatt.
Ezért ő mindig kiveszi. Tudom sokak szerint ez felelőtlenség, de ha a férfinek van elég önuralma, akkor igenis oda lehet rá figyelni. Mi majdnem két éve igy védekezünk, egyszersem történt baleset, és természetesen nem lettem terhes az előváladéktól.
Szia!
A 4. válaszoló írta le a legpontosabban a választ. Nem túl kedvező esélyek, ha babát akarsz, de sajnos ez a valóság... Ha viszont nem akarsz babát, nem éri meg reszkírozni...
"és ha gumi nélkül csinálja és kiveszi mikor elmegy akkor nemtök mind1 mer hogy beleélvez a lányba vagy sem?"
sajnos ezt a mondatodat nem nagyon tudom értelmezni, most akkor beleélvez vagy nem?:)
egyébként ha kiveszi, akkor nem mindegy. nem tudom hány éves vagy, de nem árt ezeknek utánaolvasni az interneten, illetve beépíteni a tudatba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!