Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha gumi nélkül szeretkezik...

Ha gumi nélkül szeretkezik valaki akkor 100% hogy terhes lesz?

Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 02:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Ha másképp nem is védekeznek, akkor sem 100%, de elég nagy az esélye. Mondjuk 95%.
2008. dec. 27. 03:04
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

dehogyis 100%!

függ az alábbi dolgoktól:

- az ejakuláció hol történt (tehát hova "ment el" az illető)- ha nem a hüvelybe, akkor relatíve kicsi az esély, de akkor is van.

- mikor volt peteérése a hölgynek - ez szabályos menzesz esetén a 14. nap körül van a menstruáció első napjához képest. 12-24 óráig tarthat, de ez nem szentírás. a spermiumok akár 2 napig is képesek megtermékenyíteni valakit az aktus után

*tehát számolj, és vesd össze a valósznűségeket.

mellesleg még ha minden stimmel, akkor se _biztos_ a terhesség.

(viszont így nemi életet élni relatíve nagy felelőtlenség, és szerintem nem éri meg az utána esetleg hetekig tartó stresszelés miatt. plusz a betegségek.)

2008. dec. 27. 03:06
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
második válaszoló vagyok, és még annyit pontosítanék, hogy rendszeresen menzesz esetén tehát a teherbe esés a peteérés alatt történhet csak. de ez SEM szentírás.
2008. dec. 27. 03:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy ciklusban történik ilyen, akkor annak az esélye hogy abból terhes is lesz vki, az kb.25%. Van akinek ez sajnos, aki meg PONT hogy szeretne babát. Egy év alatt ez a százalék 85-90%-ra nő.

De valahogy ez mindig úgy alakul, hogy aki NEM akar gyereket, annak elég csak egyszer nem védekeznie.

Aki meg akarna, az meg vhogy PONT elkerüli a peteérést.

Szóval ez semmit se jelent, de a meddőséggel (is) foglalkozó szakkönyvek így írják.

2008. dec. 27. 09:15
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

Mi nem használunk óvszert a párommal, mert olyan illúzió romboló (a spermicidek is)

Gyógyszert meg nem tudok szedni a migrénem miatt.

Ezért ő mindig kiveszi. Tudom sokak szerint ez felelőtlenség, de ha a férfinek van elég önuralma, akkor igenis oda lehet rá figyelni. Mi majdnem két éve igy védekezünk, egyszersem történt baleset, és természetesen nem lettem terhes az előváladéktól.

2008. dec. 27. 10:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Bocsi az off-ért, de kedves utolsó válaszoló, mit csinálnátok ha egyszer 'besikerülne'? Komolyan érdekel a hozzáállásod miatt!
2008. dec. 27. 13:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez a megszakításos módszer nem biztonságos szerintem, erre nem szabad alapozni. Hozzáteszem mi 7 évig védekeztünk így, de igazából csak azért mert úgy voltunk örülünk ha jön a baba de nem akartuk görcsösen. Egyszer sem estem teherbe, aztán az első hónapban amikor már nagyon akartuk és élesben ment egyből teherbe estem. De ez nem védekezési mód!!!!
2008. dec. 27. 14:58
 8/12 A kérdező kommentje:
és ha gumi nélkül csinálja és kiveszi mikor elmegy akkor nemtök mind1 mer hogy beleélvez a lányba vagy sem?
2008. dec. 27. 22:12
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

A 4. válaszoló írta le a legpontosabban a választ. Nem túl kedvező esélyek, ha babát akarsz, de sajnos ez a valóság... Ha viszont nem akarsz babát, nem éri meg reszkírozni...

2008. dec. 28. 16:58
 10/12 anonim ***** válasza:
25%

"és ha gumi nélkül csinálja és kiveszi mikor elmegy akkor nemtök mind1 mer hogy beleélvez a lányba vagy sem?"

sajnos ezt a mondatodat nem nagyon tudom értelmezni, most akkor beleélvez vagy nem?:)

egyébként ha kiveszi, akkor nem mindegy. nem tudom hány éves vagy, de nem árt ezeknek utánaolvasni az interneten, illetve beépíteni a tudatba:)

2008. dec. 28. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!