Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet a mellfeszülés a terhess...

Lehet a mellfeszülés a terhesség jele?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hete volt peteérésem,akkor voltunk együtt a párommal. Menstruáció előtt is érzékeny szokott lenni a mellem,de az csak 3-4 nappal a mensi előtt szokott jelentkezni, viszont csak 13-a körül kéne megjönnie. Enyhe mindjárt megjön érzés is kíséri.Lehetek terhes?
2008. jan. 4. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz, de ennyire korán még nem lehet érezni, bár vannak kivételek. Ha nem jön meg, és késik 3-4 napja tesztelj, én drukkolok.
2008. jan. 4. 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz, de várj türelmesen, nem érdemes előre tesztelni.Tudom mondani könnyű, de mensiidő után egy héttel tesztelj, ha addig nem jönne meg.A mellem nekem is nagyon feszült már az elején.
2008. jan. 4. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1 hét alatt még be sem ágyazódott,azt nem érezheted,lehet hogy már hamarabb összejött?!13-a után 4-5 nappal már tesztelhetsz szerintem.A mellfeszülés nálam is jelentkezett elég korán már,lehet hogy nálad is ilyen tünet már.Szurkolok!

14 hetes kismami

2008. jan. 4. 13:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ugyanigy vagyok,csak nekem a bimbóm érzékeny csak.De ma már az se nagyon.Bárcsak lennék egy héttel öregebb.Gondolom te is igy vagy vele.Remélem összejön mindkettönknek:-)
2008. jan. 4. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!