29-én kellett volna megjönnie, nem így lett. Aznap teszteltem egy negatívat. 2-án csináltam még egy tesztet, szintén negatív lett. Miért nem tudom már, hogy sikerült-e?
Figyelt kérdés
Erős krémes folyásom van,
37C feletti hőm,
ingerlékeny vagyok,
mellbimbómon pici fehéres izék vannak,
bimbóudvaram kívül sötétebb.
Hányingerem nincsen.
2008. jan. 4. 13:43
1/4 anonim válasza:
Megmondjam mi lehet? Vagy inkább ki?:-)Na jó ne éld bele magad, de van rá sok esélyed, hogy baba lesz.Csak a teszt nem mutatta még ki, mert korai.Várj egy hetet és ismételj, ha semmi irány a doki,sok sikert!
2/4 anonim válasza:
A tünetek alapján én is arra voksolok, hogy bizony terhes vagy, de ne feledd, hogy minden ember más és más, és a tesztek is változó módon érzékenyek. Annak örülj, hogy nincs mensi, és ha kibírod még jövő szerdáig, akkor csinálj egy újabb tesztet, annak már ki kell mutatnia! Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
A tünetek alapján babósnak kéne lenned,de nem értem akkor miért nem mutatja a teszt.Menj dokihoz,én bizti bejelentkeznék,már csak a kiváncsiság miatt is:-)
4/4 anonim válasza:
Kívánom, hogy babás légy. Sajnos én tavaly tavasszal jártam úgy, hogy 20 napot késett, 4 naponta teszteltem és semmi. Ezt hívják állítólag álterhességnek, mert minden jel egyébként arra utal. Viszont ma két csík lett:)
Tudom, hogy nehéz, de várj még egy-két napot és próbálj meg egy másik féle tesztet. Olyat, ami alacsony hcg-t kimutat (Gabriel, Gravi, Medilab)
Sok sikert, szorítok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!