Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 29-én kellett volna megjönnie,...

29-én kellett volna megjönnie, nem így lett. Aznap teszteltem egy negatívat. 2-án csináltam még egy tesztet, szintén negatív lett. Miért nem tudom már, hogy sikerült-e?

Figyelt kérdés

Erős krémes folyásom van,

37C feletti hőm,

ingerlékeny vagyok,

mellbimbómon pici fehéres izék vannak,

bimbóudvaram kívül sötétebb.

Hányingerem nincsen.

2008. jan. 4. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megmondjam mi lehet? Vagy inkább ki?:-)Na jó ne éld bele magad, de van rá sok esélyed, hogy baba lesz.Csak a teszt nem mutatta még ki, mert korai.Várj egy hetet és ismételj, ha semmi irány a doki,sok sikert!
2008. jan. 4. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A tünetek alapján én is arra voksolok, hogy bizony terhes vagy, de ne feledd, hogy minden ember más és más, és a tesztek is változó módon érzékenyek. Annak örülj, hogy nincs mensi, és ha kibírod még jövő szerdáig, akkor csinálj egy újabb tesztet, annak már ki kell mutatnia! Sok sikert!
2008. jan. 4. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A tünetek alapján babósnak kéne lenned,de nem értem akkor miért nem mutatja a teszt.Menj dokihoz,én bizti bejelentkeznék,már csak a kiváncsiság miatt is:-)
2008. jan. 4. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kívánom, hogy babás légy. Sajnos én tavaly tavasszal jártam úgy, hogy 20 napot késett, 4 naponta teszteltem és semmi. Ezt hívják állítólag álterhességnek, mert minden jel egyébként arra utal. Viszont ma két csík lett:)

Tudom, hogy nehéz, de várj még egy-két napot és próbálj meg egy másik féle tesztet. Olyat, ami alacsony hcg-t kimutat (Gabriel, Gravi, Medilab)

Sok sikert, szorítok...

2008. jan. 4. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!