Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párommal próbálkozunk a...

Párommal próbálkozunk a babával. Ezt a ciklust bebukom?

Figyelt kérdés
Szóval ezt a ciklust nagy betegség (én vagyok beteg) bebukom, most van ovulációm. Nagyon idegesít, de szinte folyamatosan fel vagyok izgulva, holott alig kapok levegőt. Ti már tapasztaltatok ilyet a próbálkozós időszak alatt (itt azokra gondolok akik több mint fél évig próbálkoztak)
2023. jan. 15. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy bebukod? Hogy most nem szexeltek?
2023. jan. 15. 09:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Megfázást? Lehet. Szexuális izgalmat? Betegen vagy ovu alatt? Igen-igen.

Ha nem szexeltek, természetesen bebukod.

Nem értem, mi a kérdés.

2023. jan. 15. 09:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem szexelünk mert nagyon beteg vagyok. Az a kérdés hogy ovukor éreztetek-e már ilyet. a betegséget csak azért írtam hogy ne írja azt senki hogy akkor szexeljek.
2023. jan. 15. 09:32
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Annyira nem vagy nagybeteg ha még most is ezen pörögsz.Mi 2 évig dolgozunk az ügyön, ebben kb fél év olyan volt hogy pont egymástól messze voltunk esély se volt osszebujni tuleltem.Gyogyulj meg aztán következő ciklusban hajrá.
2023. jan. 15. 09:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Volt, igen. Nem tragédia.
2023. jan. 15. 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Hát szex nélkül elég valószínű hogy ez a ciklus sikertelen lesz....
2023. jan. 15. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Évente kb. kétszer szoktam megfázva lenni, nálam csak az első 1-2 nap nagyon vészes. Szeptemberben pont egy ilyen megfázásos betegség alatt fogant a babánk. :) Az volt kb. a 4. próbálkozós hónap, hiába voltam beteg mégis akkor sikerült összehozni.
2023. jan. 15. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:
57%
Te jó ég... 🤦‍♀️
2023. jan. 15. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!