Szerintetek terhes lehetek ?
Figyelt kérdés
A párommal mindig óvszerrel védekezünk, amit az aktus végén le is szoktunk ellenőrizni. Nemrégiben a peteérésem környékén voltunk együtt, de akkor sem csúszott hiba a védekezésbe. Ami izgat az viszont az, hogy néhány napja fájnak és érzékenyek a melleim/ mellbimbóim. Eddig sosem éreztem ilyent, csak kissebb koromban, amikor fejlődtek éppen.Tesztelni túl korai volna. Mi okozhatja ezt ? Mindenképpen terhes tünet ez ?2023. jan. 14. 17:15
1/7 anonim válasza:
Az alapján hogy "akkor sem csúszott hiba a védekezésbe" arra következtetek hogy nem lehetsz terhes.
A melled ezer dolog miatt fájhat. Nekem menstruációhoz kapcsolódóan fáj mindig. Terhesség alatt is fájt de addigra már rég tudtam hogy terhes vagyok.
2/7 anonim válasza:
Nem.biutis hogy terhes tünet.lehet ovu miatt is ami.mondjuk most van vagy készül a tested a mensire.
De ha védekeztek is előforsul a terhesség
3/7 anonim válasza:
Ha védekeztetek nem értem hogy lennél terhes?
4/7 anonim válasza:
Mondjuk kilyukadt a gumi és nem vették észre
5/7 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam erre, mert ilyent még sosem éreztem.
2023. jan. 14. 18:36
6/7 A kérdező kommentje:
Nem lyukadt ki, mivel mindig ellenőrizzük.
2023. jan. 14. 18:36
7/7 anonim válasza:
Nem vagy terhes. Pms tünet is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!